Katalóg

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.07.2021 01:07

Christian Kirchbaumer je novým vedúcim globálneho marketingu obchodnej jednotky Stabilus Industrial

Christian Kirchbaumer prevzal pozíciu vedúceho globálneho marketingu v obchodnej jednotke Industrial skupiny Stabilus. Okrem zastrešujúcej značky Stabilus patria do tejto obchodnej jednotky aj značky ACE, Fabreeka, General Aerospace, Hahn Gasfedern a Tech Products. Tie sú známe predovšetkým výrobkami a službami v oblasti riadenia automatizácie, riadenia vibrácií a pohybu, ako aj bezpečnostnými výrobkami. Stabilus a jeho dcérske spoločnosti poskytujú priemyselným zákazníkom jedinečný sortiment riešení komponentov a služieb pod jednou strechou. Vďaka nespočetným riešeniam, z ktorých mnohé sú prispôsobené na mieru, sa tlmia nárazy a vibrácie, znižuje sa opotrebenie a optimalizujú sa procesy.

V roku 2016 začala spoločnosť Stabilus rozvíjať obchod s priemyselnými zákazníkmi prostredníctvom akvizície rôznych značiek. Na jednej strane títo používatelia, ich konštrukcie a návrhy profitujú zo širokého sortimentu vysokokvalitných a výkonných komponentov, ktoré môže poskytnúť obchodná jednotka Industrial. Na druhej strane profitujú aj z kombinovaných skúseností a inovatívnych riešení vývojových a obchodných tímov, ktoré sú združené pod vedením Stabilusu, globálneho lídra na trhu s plynovými pružinami, tlmičmi a elektromechanickými pohonmi.

Christian Kirchbaumer má 15 rokov profesionálnych skúseností na rôznych pozíciách v medzinárodnom marketingu a prichádza s príslušnými skúsenosťami s rebrandingom, pozicionovaním značky a digitálnym marketingom. V nasledujúcich mesiacoch bude formovať globálne pôsobiace marketingové tímy novovytvorenej obchodnej jednotky Stabilus Industrial do podoby celosvetovo prepojenej marketingovej jednotky, ktorá bude navyše podporovať plánovanú expanziu v Ázii. Jürgen Roland, dlhoročný konateľ spoločnosti ACE Stoßdämpfer GmbH a viceprezident a vedúci divízie Stabilus Industrial, k tomu poznamenáva: "Budeme komunikovať naše špecializované značky a ich výhody pre priemyselných zákazníkov a zároveň ich zbližovať pod jednotnou strechou. Príslušnosť k medzinárodnému lídrovi na trhu Stabilus sa tak stane ešte viditeľnejšou."

Viac noviniek

Digitalizácia a prístup štíhleho manažmentu sa v mnohých spoločnostiach považujú za vítanú zoštíh...

Pri testovaní invalidných vozíkov výrobcovia z pochopiteľn&ya...

Špecialisti na núdzové zastavenie oslavujú premiéry vo filme a televízii
Pokiaľ ide o technológiu priemyselného tlmenia, spoločnosť ACE je jedným z prvých kontaktov pre väčšinu inžinierov a konštruktérov na celom svete. Bez ohľadu na to, aké otázky majú odborníci v týchto dňoch, spoločnosť ACE na ne vždy rýchlo odpovie, a to buď online, alebo prostredníctvom osobného kontaktu na mieste.

V konštrukcii invalidných vozíkov je ešte veľa priestoru na zlepšenie. Dôkazom toho je jednonápra...