Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

19.01.2022 00:01

Cena spoločnosti Eppendorf a vedy za neurobiológiu 2022

Výzva na prihlasovanie!

Spoločnosť Eppendorf a časopis Science teraz prijímajú prihlášky na Cenu spoločnosti Eppendorf & Science za neurobiológiu za rok 2022. Táto každoročná medzinárodná výskumná cena vo výške 25 000 USD sa udeľuje mladým vedcom za ich vynikajúci prínos k neurobiologickému výskumu založenému na metódach molekulárnej a bunkovej biológie. Výskumníci, ktorí nie sú starší ako 35 rokov, sa môžu prihlásiť do 15. júna 2022. Víťaza a finalistov vyberá výbor nezávislých vedcov, ktorému predsedá vedúci redaktor časopisu Science Dr. Peter Stern.

Cenu za rok 2021 získala americká vedkyňa Amber L. Alhadeff, PhD, Hlavná výskumná pracovníčka v Monell Chemical Senses Center, Philadelphia, USA, za výskum kontroly neurónov hladu v črevách a mozgu.

Viac informácií o cene a filmový rozhovor s Amber L. Alhadeff nájdete na www.eppendorf.com/prize.


O spoločnosti Eppendorf:

Eppendorf je popredná spoločnosť v oblasti vedy o živej prírode, ktorá vyvíja a predáva prístroje, spotrebný materiál a služby na manipuláciu s kvapalinami, vzorky a bunky v laboratóriách po celom svete. Jej sortiment zahŕňa pipety a automatizované pipetovacie systémy, dávkovače, odstredivky, miešačky, spektrometre a zariadenia na amplifikáciu DNA, ako aj mrazničky s ultranízkymi teplotami, fermentory, bioreaktory, CO2 inkubátory, trepačky a systémy na manipuláciu s bunkami. Spotrebný materiál, ako sú pipetovacie špičky, skúmavky, mikrotitračné platne a jednorazové bioreaktorové nádoby, dopĺňa sortiment prémiových výrobkov najvyššej kvality.

Výrobky spoločnosti Eppendorf sa najširšie používajú v akademických a komerčných výskumných laboratóriách, napr. v spoločnostiach z farmaceutického a biotechnologického, ako aj chemického a potravinárskeho priemyslu. Sú tiež určené pre laboratóriá klinickej a environmentálnej analýzy, forenzné laboratóriá a priemyselné laboratóriá vykonávajúce procesnú analýzu, výrobu a zabezpečenie kvality.

Spoločnosť Eppendorf bola založená v Hamburgu v Nemecku v roku 1945 a má približne 4 500 zamestnancov po celom svete. Spoločnosť má dcérske spoločnosti v 26 krajinách a na všetkých ostatných trhoch ju zastupujú distribútori.





Viac noviniek

S prístrojom Mastercycler® X40 bude vaša každodenná laboratórna rutina nielen spoľahlivá a ef...

Takara Bio Inc (Takara Bio) a Eppendorf SE, dve popredné spoločnosti v oblasti vedy o živej prírode, s potešením oznamujú svoju spoluprácu v rámci strategickej dohody o spoločnom marketingu.
propagačné akcie 01. septembra 2023 - 31. decembra 2023
V spoločnosti Eppendorf si uvedomujeme kľúčovú úlohu, ktorú plastový spotrebný materiál zohráva v laboratóriu. Zároveň si uvedomujeme, že rovnováha medzi požiadavkami modernej vedy a starostlivosťou o životné prostredie je kľúčovou výzvou pre manažment laboratória pre vedy o živej prírode. Preto sa riadime zásadou "Reduce, Reuse, Recycle" vždy a všade, kde je to možné, a čoraz viac sa spoliehame na používanie surovín na biologickej báze.

Tento rok udeľuje spoločnosť Eppendorf SE so sídlom v Hamburgu prestížnu cenu za výskum už po 28....

Jednokanálové pipety Eppendorf Xplorer® a Xplorer plus boli certifikované značkou ACT® sp...