Katalóg

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

07.04.2022 01:04

MAE a Dunkermotoren prvýkrát spoločne vystavujú na veľtrhu Interclean v Amsterdame

Spoločnosť MAE, ktorá je známa ako dlhoročný výrobca dúchadiel a motorov v oblasti priemyselných a súkromných čistiacich aplikácií, vystavuje tento rok po prvýkrát spolu so svojou sesterskou spoločnosťou Dunkermotoren na veľtrhu Interclean v Amsterdame. Obe spoločnosti budú spoločne prezentovať svoje nové výrobky v hale 5 v stánku 505.

Dúchadlá spoločnosti MAE sa už mnoho rokov používajú na odsávanie v sušičkách. Dúchadlá ponúkajú vynikajúci vzduchový výkon, tichú prevádzku, vysoké otáčky a dobrý pomer výkonu, veľkosti a hmotnosti - to všetko so systémom energetickej účinnosti najlepším vo svojej triede podľa novej smernice o ekodizajne.

V autonómnych/jazdiacich čistiacich strojoch sa uplatňuje know-how spoločnosti Dunkermotoren v oblasti automaticky riadených vozidiel (AGV/AGV).

S kombináciou pohonu pozostávajúcou z bezkartáčového a inteligentného jednosmerného motora BG 95 dPro a nábojovej prevodovky NG 500 alebo BG 75 dPro s NG 250 ponúka spoločnosť Dunkermotoren dokonalé riešenie pre čistiace roboty. Riešenia pohonu od výrobcu pohonnej techniky pracujú ticho, spoľahlivo a bez údržby. Motory majú navyše vysokú hustotu výkonu, pokrývajú široký rozsah napätia, a preto sa ideálne hodia pre aplikácie napájané z batérií.

Modulárny systém od spoločností Dunkermotoren a MAE ponúka širokú škálu možností na konfiguráciu úsporných a individuálnych riešení pohonu, ktoré spĺňajú vysoké požiadavky na mobilné aplikácie. Spoľahlivé, robustné a efektívne - kompletne vyrobené v Európe - ponúkajú obrovskú výhodu v čase zložitých dodávateľských reťazcov.

Viac noviniek

Nový snímač s vysokým rozlíšením od spoločnosti Dunkermotoren pre najvyššie požiadavky na presnosť
od 16. do 18. apríla 2024 na veľtrhu Messe Frankfurt, stánok A171.
Vďaka faceliftu programovacieho prostredia MotionCode od spoločnosti nexofox je teraz programovanie inteligentných motorov ešte jednoduchšie a decentralizované automatizačné architektúry už nemajú žiadne obmedzenia.

Široko používaný a všestranný - bezkartáčový motor BG 75 od spoločnosti Dunkermotoren, značky AME...

Spoločnosť Dunkermotoren, značka spoločnosti AMETEK, uviedla na trh nový rad vysoko výkonných lineárnych motorov s označením SL 38. Ako verzia z nehrdzavejúcej ocele ServoLine 38 STL (Stainless Steel) zaujme najvyššou kvalitou materiálu a odolnosťou

Využite plný potenciál svojho inteligentného motorového riešenia

LogiMAT v Stuttgarte...