Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

04.10.2022 00:10

KIPP v AMB

Upínacia technika pre obrábanie kovov

Na medzinárodnej výstave AMB pre obrábanie kovov, ktorá sa konala v Stuttgarte od 13. do 17. septembra, predstavila spoločnosť HEINRICH KIPP WERK svoje produkty a riešenia v oblasti upínacej techniky - vrátane inovatívneho 5-osového upínača KIPPflexX so šírkou 90 mm a 125 mm a nového viacnásobného upínacieho systému so šírkou systému 50. 125 mm a nový viacnásobný upínací systém so šírkou systému 50.

Päťosový upínač KIPPflexX možno použiť na upínanie polotovarov aj na upínanie sťahovaním (2IN1). Okrem tejto flexibility sa KIPPflexX vyznačuje mnohými výhodami - vrátane extrémne vysokej upínacej sily a tuhosti, dobrej opakovateľnosti a veľkej upínacej šírky. V súlade s veľkou flexibilitou a mnohými výhodami nie je prekvapujúce, že cieľová skupina pre sériu KIPPflexX je veľmi rôznorodá: riešenie je zaujímavé pre všetky podniky, ktoré používajú frézovací stroj - nielen pri obrábaní kovov, ale aj pri výrobe nástrojov a foriem alebo pri výrobe špeciálnych strojov.

Ďalšou zaujímavosťou na veľtrhu AMB je viacnásobný upínací systém KIPP so šírkou systému 50. Nový systém umožňuje spoľahlivé upínanie rôznych obrobkov. Je vhodný pre všetky veľkosti dávok a umožňuje veľmi vysoké upínacie sily. Presné ozubenie systému zabezpečuje presnú opakovateľnosť. V neposlednom rade je prechod z jednoduchého na viacnásobné upínanie rýchly a jednoduchý.

Program upínacej technológie KIPP je rozdelený do štyroch oblastí: Technológia upínania obrobkov je pokrytá rôznorodým sortimentom komponentov na univerzálne upínanie obrobkov. Upínacie prvky, polohovacie prvky a upínacie príslušenstvo pre obrábacie stroje možno flexibilne kombinovať.
Modulárna upínacia technika zahŕňa základné prvky na upevnenie obrobkov prostredníctvom predpripravených upínacích plôch, mriežkových otvorov alebo T-drážok. Štandardizované dosky, veže a uhly zvyšujú flexibilitu a znižujú počet upínacích prvkov vo výrobe na minimum.

Technológia upínania s nulovým bodom zahŕňa systémy na rýchle a presné upínanie a referencovanie. Na viacstranné obrábanie je k dispozícii upínací systém 5-osového modulu. Ďalším systémom rýchlej výmeny je polohovací a upínací systém mechanický/pneumatický


Viac noviniek

Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom
Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Základy a postrehy vo formáte #kippresso
Keď je hygiena v centre pozornosti