Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

29.09.2022 05:09

Plne pripojené

Pri každodennej prevádzke musia manažéri laboratórií zvyčajne monitorovať a spravovať viacero systémov. Ak sú informácie o zariadeniach, ľuďoch a prebiehajúcich procesoch nesúrodé a rozptýlené v mnohých dátových silách, manažéri potrebujú veľa času na nájdenie konkrétnych údajov. Platforma IoT môže tieto informácie konsolidovať do jedného systému pomocou štandardizovanej aplikácie, a tým výrazne skrátiť čas potrebný na vyhľadávanie konkrétnych údajov. Vďaka komerčným platformám IoT tak môžu spoločnosti vytvárať siete, monitorovať, analyzovať a využívať údaje novými spôsobmi.

Sľubné prístupy a riešenia sa už používajú v mnohých laboratóriách, pričom všetky vedú k vízii tzv. S cieľom prispieť k tejto vízii spoločnosť Eppendorf spolupracuje s eLabNext a Clustermarket, aby poskytla údaje z laboratórnych prístrojov v príslušnom kontexte a podporila holistický prístup svojej vlastnej digitálnej platformy VisioNize® Lab Suite (VNLS).

VNLS je navrhnutá ako otvorené digitálne riešenie založené na cloude IoT, ktoré umožňuje celkový digitálny manažment laboratória. Softvér ponúka vzdialené monitorovanie zariadení, notifikácie, plánovanie údržby, dokumentáciu zariadení, ako aj možnosti rezervácie laboratórnych zariadení.

Výsledné údaje, napr. údaje o teplote z mrazničky ULT alebo nadchádzajúcich cykloch údržby centrifúg, sú nevyhnutné na zvýšenie bezpečnosti vzoriek, produktivity a efektívnosti v laboratóriách a v rámci iných používaných nástrojov.

Spoločnosť Eppendorf spolupracuje s novými partnermi na integrácii VisioNize® Lab Suite s ich digitálnymi produktmi, aby poskytla živé údaje v správnom kontexte. To je obrovská výhoda pre používateľov laboratórií, pretože to výrazne zjednodušuje administratívnu prácu, uvoľňuje pracovnú kapacitu a pomáha tak vyhnúť sa používaniu viacerých izolovaných softvérových nástrojov.

www.eppendorf.com/visionize

Viac informácií o strategických partneroch:

O Clustermarkete

Clustermarket je popredný svetový systém riadenia laboratórií, ktorý pomáha laboratóriám optimalizovať ich činnosť a urýchliť výsledky. Clustermarket vybavuje výskumné tímy ľahko použiteľným softvérovým riešením, ktoré im umožňuje koordinovať využívanie zariadení, plánovať činnosti údržby a vytvárať správy a prognózy na plánovanie zdrojov. Intuitívny systém je navrhnutý na rýchlu implementáciu a vysokú mieru prijatia v rámci organizácie, pričom ponúka aj integráciu s rôznymi inými softvérovými riešeniami.

www.clustermarket.com

O eLabNext

eLabNext umožňuje laboratóriám zlepšiť efektivitu a kvalitu výskumu poskytovaním komplexného a flexibilného softvéru na správu laboratórnych informácií. Z kancelárií v USA (Boston) a v Európe (Holandsko) poskytujeme služby zákazníkom na celom svete. Váš partner v digitalizácii laboratórií. eLabNext je značka spoločnosti Bio-ITech BV, ktorá je súčasťou skupiny Eppendorf.

www.elabnext.com

O spoločnosti Eppendorf

Eppendorf je popredná spoločnosť v oblasti prírodných vied, ktorá vyvíja a predáva prístroje, spotrebný materiál a služby pre manipuláciu s kvapalinami, vzorkami a bunkami v laboratóriách po celom svete. Jej sortiment zahŕňa pipety a automatizované pipetovacie systémy, dávkovače, odstredivky, miešačky, spektrometre a zariadenia na amplifikáciu DNA, ako aj mrazničky s ultranízkymi teplotami, fermentory, bioreaktory, CO2 inkubátory, trepačky a systémy na manipuláciu s bunkami.

www.eppendorf.com



Viac noviniek

S prístrojom Mastercycler® X40 bude vaša každodenná laboratórna rutina nielen spoľahlivá a ef...

Takara Bio Inc (Takara Bio) a Eppendorf SE, dve popredné spoločnosti v oblasti vedy o živej prírode, s potešením oznamujú svoju spoluprácu v rámci strategickej dohody o spoločnom marketingu.
propagačné akcie 01. septembra 2023 - 31. decembra 2023
V spoločnosti Eppendorf si uvedomujeme kľúčovú úlohu, ktorú plastový spotrebný materiál zohráva v laboratóriu. Zároveň si uvedomujeme, že rovnováha medzi požiadavkami modernej vedy a starostlivosťou o životné prostredie je kľúčovou výzvou pre manažment laboratória pre vedy o živej prírode. Preto sa riadime zásadou "Reduce, Reuse, Recycle" vždy a všade, kde je to možné, a čoraz viac sa spoliehame na používanie surovín na biologickej báze.

Tento rok udeľuje spoločnosť Eppendorf SE so sídlom v Hamburgu prestížnu cenu za výskum už po 28....

Jednokanálové pipety Eppendorf Xplorer® a Xplorer plus boli certifikované značkou ACT® sp...