Katalóg

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

05.12.2022 05:12

Spoločnosť KIPP otvára novú obchodnú spoločnosť v Kanade

Po otvorení novej pobočky v Kanade má spoločnosť HEINRICH KIPP WERK teraz 12 pobočiek po celom svete vrátane svojho ústredia v Nemecku. V posledných rokoch sa zameriavame na medzinárodnú expanziu, pretože na zahraničných trhoch má spoločnosť ďalší potenciál.

"Veľký dopyt po výrobkoch KIPP je aj v zahraničí," vysvetľuje generálny riaditeľ Nicolas Kipp. "Preto sme sa pred niekoľkými rokmi rozhodli, že naša spoločnosť sa musí čoraz viac prezentovať v zahraničí." Predtým spoločnosť HEINRICH KIPP WERK čoraz viac spolupracovala s obchodnými partnermi v príslušných krajinách, ktorí tiež profitovali z expanzie. Odteraz je zaručený prístup k celému programu a rýchle spracovanie objednávok.
V rámci Európy spoločnosť KIPP zvyčajne dodáva tovar z centrálneho logistického centra v Nemecku do jedného až dvoch dní. Naši zákazníci v zahraničí tiež využívajú komplexné služby KIPP vrátane odborného technického poradenstva.

S cieľom zvládnuť rastúcu medzinárodnú expanziu spoločnosť KIPP v súčasnosti rozširuje aj svoje logistické centrum - s cieľom zachovať rýchlosť a zabezpečiť udržateľnú schopnosť dodávok.

Viac noviniek

Bezpečnosť sa stretáva s dizajnom
Jednoduché a bezpečné vedenie veľkých závaží
Základy a postrehy vo formáte #kippresso
Keď je hygiena v centre pozornosti