Katalóg

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

O DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

Výkonné priemyselné odsávacie systémy pre každé použitie
Výkonné odsávanie a spoľahlivosť na požiadanie: Odsávacie systémy DEBUS odstraňujú takmer akýkoľvek materiál vrátane kvapalín a horľavého prachu.

Odsávacie systémy DEBUS: Pre vyššiu bezpečnosť a účinnosť
Zlepšite čistotu a bezpečnosť na pracovisku. Optimalizujte pracovné procesy a znížte výrobné náklady: s priemyselnými vysávacími prístrojmi a odsávacími systémami DEBUS.

V spoločnosti DEBUS sa špecializujeme na výrobu priemyselných vákuových prístrojov a odsávacích systémov, ktoré spoľahlivo zachytia takmer akýkoľvek materiál. Či už ide o veľmi horúci, extrémne studený, toxický, tekutý alebo lepiaci materiál: Výrobky DEBUS vám pomôžu bezpečne a ekologicky zlikvidovať výrobný odpad.

Inteligentné riešenia pre individuálne požiadavky
So spoločnosťou DEBUS ste ideálne vybavení pre konkrétne požiadavky moderných výrobných systémov. Naše odsávacie systémy sa dajú integrovať aj priamo do výrobných procesov, napríklad na čistenie obrobkov pred ďalším obrábaním. Týmto spôsobom šetríte čas a zvyšujete efektivitu pracovných procesov.

S približne 150 typmi zariadení vám ponúkame všestranný sortiment odsávacích systémov, ako aj veľkých, stlačeným vzduchom a elektrickými vákuovými prístrojmi, ktoré sú prispôsobené individuálnym požiadavkám rôznych prevádzkových oblastí. V závislosti od vašich potrieb nájdete u nás ten správny výrobok na odsávanie, či už na mobilné alebo stacionárne použitie. A samozrejme, vyrábame aj odsávacie systémy na mieru, aby sme úplne splnili vaše želania. Či už pre potravinársky, elektrotechnický a elektronický alebo automobilový priemysel, ako aj pre akékoľvek iné odvetvie: V spoločnosti DEBUS vieme, na čom záleží!

Vyššia efektivita vďaka bezpečnosti
Bez ohľadu na výrobok DEBUS robíte aj ďalšiu voľbu: Keď sa rozhodnete pre DEBUS, vždy sa rozhodujete pre väčšiu čistotu a bezpečnosť na pracovisku. Naše odsávacie systémy vám umožnia znížiť počet absencií zamestnancov súvisiacich so zdravím a oneskorenie výroby v dôsledku znečistených strojov. DEBUS tak pre vás znamená aj vyššiu efektivitu a nižšie náklady.

Spoločnosť BaumHoch2 z Hamburgu používa vákuum DEBUS so stlačeným vzduchom na zemné práce, ako je...

Elektrický vysávač DES-120-11-REC-AS na suchý prach a suchý vysávaný materiál