Katalóg

Bäramed Instrumente GmbH

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

O Bäramed Instrumente GmbH

Najlepší zákaznícky servis

Dlhoročné špeciálne skúsenosti a znalosti a kvalifikované vzdelanie sú vlastnosti, ktoré odlišujú zamestnancov spoločnosti Bäramed Instrumente od ostatných. Dobre roztriedené skladové zásoby a denná expedícia tovaru zaručujú promptné a včasné dodanie tovaru našim zákazníkom.

Individuálne konzultácie

Komunikácia je pre spoločnosť Bäramed Instrumente zákonom číslo 1. Chceme vedieť, čo sa deje, môžeme pomôcť pri riešení problémov našimi odbornými znalosťami a urobiť z nás vášho kompetentného partnera v oblasti zdravotníckej techniky.

DIN ISO 13485

Spoločnosť Bäramed Instrumente sa zaviazala dodržiavať základný princíp kvality. Každý výrobok, ktorý opúšťa spoločnosť Bäramed Instrumente, je testovaný na optimálnu funkčnosť a kvalifikované spracovanie. Vďaka systému Qualtiy Assurance podľa DIN ISO 13485 zabezpečujeme a udržiavame štandard kvality Bäramed Instrumente.

Produkty s vlastnou značkou

Spoločnosť Bäramed Instrumente je vždy pripravená vypočuť si zákazníka, ktorý uprednostňuje prístroje s vlastnou značkou. Rýchlo a flexibilne sa dokážeme prispôsobiť systému číslovania zákazníka, čím uspokojíme jeho individuálne želania.