Katalóg

ZAGREB FAIR, Ltd.

ZAGREB FAIR, Ltd.

ZAGREB FAIR, Ltd.

10.04.2022 00:00

30. záhrebská výstava lodí

Inzerát vypršal

22.-26. februára 2023

Záhrebský veľtrh začína nový obchodný rok tradične v marci Záhrebskou výstavou lodí, najnavštevovanejšou a najpodnikateľskejšou výstavou lodí v Chorvátsku.

Od 22. do 26. februára 2023 na vás čaká skutočný prístav v srdci Záhrebu so svojou vždy inovatívnou výstavnou ponukou.

Už 30 rokov je Záhrebský veľtrh a jeho päťdňový veľtrh Zagreb Boat Show miestom stretnutia jachtárov a všetkých milovníkov mora a morských aktivít.

Zagreb Boat Show sleduje svetové trendy. Vďaka svojej rozmanitej námornej ponuke sa zaradila medzi výstavy lodí s najkomplexnejšou ponukou. Veľtrh je zaujímavý tak pre podnikateľov, ako aj pre širokú verejnosť, pretože ponúka širokú škálu aktivít pod jednou strechou; od b2b stretnutí až po atrakcie pre širokú verejnosť.

Súčasťou veľtrhu bude špičková ponuka jácht, rýchlostných člnov, lodí, kajakov, člnov, lodných a závesných motorov, vybavenia pre potápanie, plachtenie a iné vodné športy, propagácia nových lodí a námorného vybavenia na chorvátskom trhu, atraktívna výstava námornej fotografie, krásne ukážky tradičného chorvátskeho lodiarstva z dreva...

Predstavia sa takmer všetci významní domáci lodiari, ktorí uznali záhrebskú výstavu lodí ako miesto, kde chorvátska obchodná dokonalosť, tradícia a skúsenosti, prezentované v elegantných lodiach, potešia návštevníkov a budúcich lodníkov. Svoje služby budú ponúkať početné chorvátske prístavy, charterové spoločnosti, lodenice a agentúry, kluby, inštitúcie a združenia súvisiace s jachtingom a námornou turistikou.

Zabezpečili sme všetky potrebné bezpečnostné a zdravotné opatrenia podľa smerníc Národného ústredia civilnej ochrany a Ústredia civilnej ochrany mesta Záhreb a našim vystavovateľom ponúkame okrem iných výhod aj tzv. zľavu Covid vo výške 10 %.

"PLAVIŤ, OBJAVOVAŤ, ŽIŤ" je mottom Záhrebského veľtrhu lodí, a preto poďme spoločne preplávať Záhrebským veľtrhom lodí.

Tešíme sa na stretnutie s vami!


Inzerát vypršal

Kategória
Ponuky

Štát
Chorvátsko

Oblasť
Zagreb

Umiestnenie
Zagreb

Dátum ukončenia
17.04.2022 17:30