Katalóg

Organické bobule Schisandra

24.06.2022 00:00

Organické bobule Schisandra

Odpoveď na inzerát

Latinský názov: Schisandra chinensis

Špecifikácia: (100% prírodné, bez pridania konzervačných látok)

Vlhkosť: <18%

Nečistoty: <1%

Popol: <3%

Prášok: 60-80mesh

Skladovanie: Skladovanie: Uchovávajte na chladnom a suchom mieste

Použitie: Farmaceutické prípravky, kozmetika, doplnok stravy

organické bobule schizandry je obľúbená tradičná čínska bylina .

Číňania schizandru tradične používajú ako celotelové výživné tonikum, ktoré má všetkých päť chutí a podporuje všetkých päť "elementov". Pre čínsky spôsob myslenia to znamená, že podporuje celkové zdravie a fungovanie mnohých kľúčových biologických systémov. Pre západný spôsob myslenia to často znamená, že bylina alebo rastlinný prípravok nám pomáha zvýšiť odolnosť voči stresu.

Fructus Schisandrae: Prvé slovo "Wu" znamená "päť". Druhé slovo "Wei" znamená "chuť" a tretie slovo "Zi" označuje "semeno".

Ako naznačuje názov byliny, Fructus Schisandrae je semeno s piatimi chuťami, ktoré sú kyslé, horké, sladké, štipľavé a slané.

"Fructus Schisandrae má teplé vlastnosti. Obsahuje všetkých päť chutí." Šupka plodu je sladká, mäsité tkanivo je kyslé a jadro semien je horké a štipľavé. Všetky tieto časti majú slané chute. Prevládajúce chute tejto byliny sú však kyslé a slané.

Fructus organic schisandra berries sa v čínskej medicíne používa na astring pľúc a výživu obličiek. Pomáha produkovať telesnú tekutinu, zastaviť potenie, upevniť esenciu a zmierniť hnačku. Dokáže tiež upokojiť srdce a upokojiť myseľ.

Rozdiel medzi Schisandra chinensis južná a severná

V Číne existujú dva druhy: Schisandra chinensis južná a Schisandra chinensis severná.

Pôvodným miestom pestovania Schisandra chinensi južnej je provincia Shaanxi a Hubei . Jilin, Heilongjiang a provincia Liaoning sú hlavným pôvodným miestom výskytu severnej Schisandra chinensis.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína