Katalóg

  • Inzeráty

eTower Service and Product - logistické softvérové riešenia

10.06.2022 00:00

eTower Service and Product - logistické softvérové riešenia

Inzerát vypršal

Etower sa špecializuje na cezhraničné logistické softvérové riešenia vrátane spolupráce na poslednej míli, platformy systému riadenia FBA, cezhraničného logistického ekosystému, monitorovania údajov o balíkoch, systému riadenia balíkov, logistiky predaja a správy SLA, monitorovania abnormálneho stavu balíka, modulu fakturácie softvéru na riadenie logistiky, zobrazenia podrobnejších informácií, kontaktujte nás!

logistické softvérové riešenia eTower s platformou pre cezhraničnú logistickú spoluprácu v oblasti elektronického obchodu vám pomôžu prejsť cez digitálny reťazec logistických služieb na jednom mieste, znížiť náklady, zvýšiť efektivitu a rýchlo sa stať lídrom v odvetví.

Naše služby

V súvislosti s trendom digitálnej transformácie logistického odvetvia a postupným nárastom objemu údajov o objednávkach sa hlavnou výzvou pre poskytovateľov cezhraničnej logistiky a podniky cezhraničného elektronického obchodu stalo to, ako efektívne monitorovať a sledovať vaše logistické informačné údaje. Vývoj jednotlivých EDI pripojení alebo vývoj softvéru na spracovanie údajov o objednávkach bude stáť veľa, eTower sa zaväzuje poskytovať cezhraničné logistické riešenia a cezhraničné logistické služby elektronického obchodu na jednom mieste pre cezhraničných poskytovateľov logistiky tretích strán (3pl) a cezhraničné podniky elektronického obchodu, otvárať celý reťazec cezhraničných logistických údajov, realizovať reálne kontrolovateľné údaje všetkých uzlov a jednoduchý dohľad, aby vaše podnikanie už nebolo obmedzované technickými problémami.

Podpora

1. Riadenie prepravy v logistike: Viac ako 50 kooperujúcich národných dopravcov na poslednej míli, aby získali spoluprácu na poslednej míli, a viac ako 10 000 predajcov elektronického obchodu vstúpilo do systému eTower. Systém dosiahol kapacitu spracovania 1 500 000 + objednávok denne a kumulatívna hodnota objednávok presiahla 400 miliónov.

2.Umožňuje dosiahnuť všetky oblasti, do ktorých sa môžu dostať služby Amazonu.

3.Podporuje rýchle prepojenie rozhrania API s predajcami, zahraničnými skladmi, poskytovateľmi logistiky a dopravcami poslednej míle atď.

Naše služby - funkcie

1. Otvorte kompletný logistický kanál, poskytnite digitálnu logistickú platformu.

2. Spojenie s cezhraničnou platformou elektronického obchodu a systémom ERP, môže priamo získať objednávky platformy na monitorovanie a riadenie.

3. Pomôcť otvoriť nové linky logistických služieb.

4. Efektívna rýchlosť spracovania cezhraničných objednávok.

5. Spojenie na jednom mieste so všetkými úlohami v dodávateľskom reťazci, reálne a kontrolovateľné informácie o objednávkach.

6. Lepšie monitorovanie rizík a nezávislé finančné systémy.

Cezhraničný logistický ekosystém elektronického obchodu

. Spoliehajúc sa na koncept cloudovej logistiky, spoločnosť eTower dosiahla integráciu na úrovni platformy so stovkami národných poštových, expresných, špedičných spoločností, miestnej/zahraničnej skladovej dopravy, integráciu colného odbavenia, cezhraničných platforiem elektronického obchodu ERP eCommerce a ďalších cloudových logistických systémov, aby umožnila digitálnu logistiku. Ekosystém eTower dokonale zrealizoval integráciu logistického systému riadenia objednávok, systému plnenia balíkov, sledovania medzinárodných balíkových služieb, služby monitorovania logistiky, systému logistickej podpory, systému riadenia cross-docking, riadenia zámorskej skladovej dopravy, systému distribúcie zásob atď. v rámci komplexnej systémovej služby na dosiahnutie ekologického posilnenia.

Prečítajte si viac!
Ďalšie funkcie

Manažérsky panel

Dashboard môže používateľovi poskytnúť celkový prehľad o stave prevádzky všetkých služieb na základe najaktuálnejších údajov. Možno ho nakonfigurovať pre rôzne roly s príslušným oprávnením na údaje.

Správa o predaji a SLA

Správa o predaji môže generovať flexibilnú správu sčítaním množstiev a váh na základe podmienok predaja s rôznym poradím zoskupenia.

V reporte SLA Report je možné voľne nastaviť počet a dĺžku úsekov na vyhodnotenie časovej výkonnosti na základe denných nákladov konkrétneho úseku.

Stránka sledovania zásielok

eTower spája celý logistický reťazec a spĺňa potreby viac ako 20 sledovacích uzlov. Pohodlné pre používateľov na presné monitorovanie neobvyklého stavu zásielky.

Abnormálne spracovanie

eTower má jedinečný systém kontroly a spracovania abnormálnych stavov, ktorý monitoruje abnormálny stav balíka a včas poskytuje spätnú väzbu s riešením spracovania, aby používateľom uľahčil včasné nájdenie a opravu chýb a pomohol zákazníkovi znížiť straty a zvýšiť efektívnosť.

Modul fakturácie

Potreby, ktoré možno splniť

1. Výpočet prepravy balíka zahŕňa rôzne poplatky, napríklad:

Na základe prepravy Príplatok (príplatok za batérie, palivový príplatok, príplatok za vzdialené oblasti a iné príplatky)Dane (clo, daň z pridanej hodnoty)Poplatok za poistenie.

2. Konfigurácia plánu poplatkov

konfigurácia sadzobníka a príplatku pre odosielateľa.

3. Funkcia fakturačného regiónu

Regióny spoplatnenia možno flexibilne konfigurovať tak, aby vyhovovali zložitým výpočtovým pravidlám a logike služieb.

Podpora konfigurácie nákladových oblastí podľa krajiny, mesta a poštového smerovacieho čísla

4. Výmenný kurz:

Vyhľadávanie výmenného kurzu (mena a dátum prepočtu ceny z Bank of China) a konverzia.

5. Funkcia finančnej správy

1. Správa zákazníckeho účtu (pridanie meny, otvorenie a zrušenie účtu, nastavenie kreditu, zadržanie finančných prostriedkov).

2) Účtovné spracovanie: zúčtovanie prepravy, dopyt, úprava nákladov.

3) Denná fakturácia: Denné zúčtovanie a dopyt.

4) Odosielateľ môže dobíjať prostredníctvom systému eTower, na finančnej stránke sa zobrazí suma odosielateľa.

Fakturačný modul

Obchodná faktúra

Pri vytváraní objednávky s URL adresou môže náš systém získať opis a obrázok výrobku prostredníctvom zadanej URL adresy a vygenerovať obchodnú faktúru, ktorú možno použiť na colné odbavenie.


Inzerát vypršal

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
shanghai

Dátum ukončenia
31.03.2023 17:35