Katalóg

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

Hebei Zhuoshao Environmental Technology Co., Ltd

  • ISO
  • MSDS

02.08.2022 00:00

Aktívne uhlie na báze uhlia na úpravu vzduchu/plynu a vody

Odpoveď na inzerát

Aktívne uhlie na báze uhlia na adsorpciu plynov a kvapalín

Peletové aktívne uhlie sa vytvára lisovaním aktívneho uhlia do peletiek valcovitého tvaru s priemerom od 0,8 do 12 mm. Vďaka ich vysokej aktivite a ploche povrchu sú ideálne pre mnohé aplikácie v parnej fáze.

Aktívne uhlie má špeciálne vlastnosti, ktoré mu umožňujú odstraňovať prchavé organické zlúčeniny (VOC), pachy a iné plynné znečisťujúce látky zo vzduchu. Používa sa najmä na čistenie odpadových plynov, ako sú H2s, Co, CO2, N2. čistenie toxických plynov, spracovanie plynov, čistenie priemyselných a domácich vôd, regeneráciu rozpúšťadiel atď

Granulované aktívne uhlie vyrobené aktiváciou vybraných druhov uhlia parou.

Ide o granulované aktívne uhlie s vysokou aktivitou vyrobené aktiváciou parou z vybraných druhov bitúmenového uhlia. Dokonalá rovnováha medzi adsorpčnými a transportnými pórmi poskytuje optimálny výkon v širokom spektre aplikácií na úpravu vody. Je to adsorbent s vysokou hustotou. Ktorý je vhodný v širokom rozsahu aplikácií, ako je čistenie (pitnej) vody a priemyselných procesných kvapalín.

Práškové aktívne uhlie (PAC) je podľa normy ASTM definované ako častice prechádzajúce sitom s 80 okami (0,177 mm) a menšie. Rôznymi výrobnými podmienkami sa vytvárajú vnútorné pórové štruktúry, ktoré dodávajú jedinečné adsorpčné vlastnosti špecifické pre každý typ výrobku. Výber produktu pre konkrétnu aplikáciu sa bude líšiť v dôsledku rôznych nečistôt a vlastných podmienok procesu.

Adsorpčná kapacita práškového aktívneho uhlia (PAC) ho predurčuje na odstraňovanie rôznych kontaminantov z vody, vzduchu, kvapalín a plynov.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Hebei

Umiestnenie
Shijiazhuang