Katalóg

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

26.08.2022 02:00

Rúrky z kuchynského oleja?

Odpoveď na inzerát

Nová generácia skúmaviek "Eppendorf Tubes® BioBased" je vyrobená z 90 % z "bio-cirkulárnych" surovín na báze obnoviteľných zdrojov (recyklovaných napr. z odpadových potravinárskych olejov a zvyškov) a z 10 % z fosílnych surovín. Preto sú tieto skúmavky vo veľkostiach 5,0 ml, 15 ml, 25 ml a 50 ml so skrutkovacím uzáverom vyrobené z certifikovaného polypropylénu na báze obnoviteľných, recyklovaných surovín a nazývajú sa "BioBased".

To znamená, že spoločnosť Eppendorf sa už nezameriava len na vývoj nových produktov, ale aj na nové výrobné materiály. V súlade s koncepciou "Reduce, Reuse, Recycle" je hlavným cieľom vyrábať polymérne výrobky oveľa udržateľnejším spôsobom bez toho, aby bola ohrozená zaručená kvalita a výkonnosť výrobkov potrebná v čoraz náročnejšom výskume.

Spotrebné výrobné stredisko v Oldenburgu/Nemecko spĺňa požiadavky certifikačného systému ISCC PLUS (International Sustainability & Carbon Certification)Okrem toho je udržateľnosť skúmaviek certifikovaná systémom "My Green Lab®" s certifikátmi "ACT" (Accountability, Consistency, Transparency).


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Nemecko