Katalóg

ITT Enidine GmbH

23.09.2022 01:00

Tlmič nárazov série PXR

Odpoveď na inzerát

Stabilný a spoľahlivý výkon v kompaktnom tlmiči nárazov

Séria pevných hydraulických tlmičov PXR spoločnosti Enidine s malými otvormi sa dokáže prispôsobiť širokému rozsahu podmienok príkonu energie. Táto nová, rozšírená séria priemyselných tlmičov nárazov odolných voči manipulácii ponúka konzistentný výkon, cyklus za cyklom. Nové modely PXR sú navrhnuté tak, aby absorbovali maximálnu energiu v kompaktnom puzdre. Týmto spôsobom získate stabilný výkon počas celej životnosti výrobku.

Séria PXR so svojou samokompenzujúcou konštrukciou umožňuje absorpciu energie v aplikáciách s nízkymi rýchlosťami a vysokými hnacími silami. Séria PXR ponúka aj ďalšiu výhodu v podobe poniklovaných komponentov odolných voči korózii a pevných dorazov. Modely sú vhodné pre širokú škálu prevádzkových podmienok s rôznymi hmotnosťami a hnacími silami.

Technické údaje
  • Komplexný sortiment výrobkov s pevnými zarážkami vytvára flexibilitu vo veľkosti a absorpcii energie, aby pokryl širokú škálu požiadaviek na použitie.
  • Konštrukcia odolná proti neoprávnenej manipulácii zaručuje nepretržitý vysoký výkon.
  • Na splnenie vlastných požiadaviek sú k dispozícii špeciálne materiály a povrchové úpravy.
  • Voliteľné balíky kvapalín a tesnení rozširujú štandardný rozsah prevádzkových teplôt z (15°F až 180°F) na (-30°F až 210°F).
  • Valce s vonkajším závitom ponúkajú rôzne možnosti montáže a vďaka väčšej ploche lepšie odvádzajú teplo.
  • Poniklovaná povrchová úprava zachováva pôvodný kvalitný vzhľad a poskytuje najdlhšiu ochranu proti korózii.
  • Normy kvality ISO zaručujú spoľahlivú prevádzku a dlhú životnosť.

Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Nemecko