Katalóg

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

monopropylénglykol z východnej Číny

Odpoveď na inzerát

Nenasýtené polyesterové, epoxidové, polyuretánové živice

Propylénglykol sa často používa v elektronických cigaretách na zlepšenie chuti a vytvorenie lepšieho úderu do hrdla.

Na fľaštičke ochuteného "e-liquidu" na "vaping" je ako hlavná zložka uvedený propylénglykol. Propylénglykol sa bežne používa na odmrazovanie lietadiel.

Propylénglykol sa používa aj v rôznych jedlých výrobkoch, ako sú nápoje na báze kávy, tekuté sladidlá, zmrzlina, šľahané mliečne výrobky a sóda. vaporizéry používané na podávanie liekov alebo výrobkov osobnej starostlivosti často obsahujú medzi zložkami propylénglykol. Propylénglykol sa používa ako rozpúšťadlo v mnohých farmaceutických výrobkoch vrátane perorálnych, injekčných a lokálnych prípravkov, napríklad v prípade diazepamu a lorazepamu, ktoré sú vo vode nerozpustné. Niektoré prípravky umelých sĺz, ako napríklad Systane, používajú propylénglykol ako zložku.Podobne ako etylénglykol, aj propylénglykol dokáže znížiť bod mrazu vody, a preto sa používa ako odmrazovacia kvapalina pre lietadlá. Zmesi vody a propylénglykolu zafarbené na ružovo, aby sa označilo, že zmes je relatívne netoxická, sa predávajú pod názvom nemrznúca zmes pre obytné vozidlá alebo lode. propylénglykol sa často používa ako náhrada etylénglykolu v nemrznúcich zmesiach pre automobily s nízkou toxicitou a šetrnosťou k životnému prostrediu. Propylénglykol sa používa aj na zazimovanie vodovodných systémov v neobývaných objektoch. propylénglykol sa používa vo veterinárnej medicíne ako perorálna liečba hyperketonémie u prežúvavcov. glukóza, ktorá sa môže použiť u neprežúvavcov na tento účel, nie je účinná z dôvodu jej spotreby mikroorganizmami žijúcimi v bachore. propylénglykol sa čiastočne metabolizuje v bachore na propianát, ktorý sa môže použiť ako zdroj energie.

Zvyšok sa absorbuje do krvného obehu a využíva sa v pečeni na glukoneogenézu. C3H8O2Čistota99,95 %VzhľadBezfarebná, číra, hygroskopická kvapalinaTriedaVšeobecný nákladČíslo CAS 57-55-6Kód H.S.29053200Číslo EINECS 200-338-0Vlhkosť≤0,2Volné kyseliny ppm≤75Papier ppm≤80Teplota varu188,2℃Molekulová hmotnosť76,09BRN č. 1340498Relatívna hustota1,0362(20 ℃, 4 ℃)Refrakcia1,4329Topnosť98,9 ℃(zatvorené)/107 ℃(otvorené)ToxicitaNízkaTopnosť-60


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Anhui

Umiestnenie
Tongling