Katalóg

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY

29.09.2022 11:00

Bezšvíkové honovacie rúrky, chrómové tyče pre hydraulické valce Výrobca

Odpoveď na inzerát

Spoločnosť XUD STEEL, YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY, pôsobí ako zlatý výrobca a dodávateľ bezšvíkových honovacích rúr, chrómových doskových tyčí, presných bezšvíkových oceľových rúr ťahaných za studena, hydraulických valcov, hydraulických zdvihákov, gi/ppgi oceľových zvitkov na trhy po celom svete.

Spoločnosť XUD STEEL (YIWU XUDUO E-COMMERCE COMPANY), založená v roku 2005, s rozlohou viac ako 50 000 metrov štvorcových a viac ako 100 zamestnancami, má ročnú produkciu viac ako 60 000 ton. Spoločnosť XUD STEEL pracuje ako profesionálny výrobca a vývozca výrobkov z ocele, pričom sa zameriava najmä na bezšvíkové rúry z uhlíkovej ocele, presné rúry ťahané za studena, piestne tyče, presné honované rúry, hydraulické valce, hydraulické zdviháky, legované/pozinkované oceľové rúry, pozinkované/prefarbené pozinkované oceľové zvitky a pásy.

Naša spoločnosť udržiava priateľské a kooperatívne vzťahy medzi domácimi 10 najlepšími oceliarňami po celý rok. Medzi strategických partnerov patria: TPCO, BAOWU, XINYEGANG, ANSTEEL, BAOGANG GROUP, VALIN atď. Máme vlastné spracovateľské závody v severnej a južnej Číne, aby sme mohli zákazníkom poskytnúť viac služieb na mieru, ako je jemná povrchová úprava (honovanie/brúsenie/leštenie), tepelné spracovanie, dĺžkové rezanie, povrchová úprava atď.

Vďaka vynikajúcej technológii a bohatým dlhoročným skúsenostiam v tejto oblasti naše výrobky a služby úplne zodpovedajú rôznym požiadavkám klientov, môžeme vyrábať podľa špeciálnych potrieb/návrhov koncových používateľov, čo si získava uznanie a dobré meno klientov na domácom trhu a na celom svete. Predajná sieť spoločnosti XUD STEEL pokrýva mnoho krajín. Napríklad USA, Austrália, Nemecko, Taliansko, Mexiko, Brazília, Rusko, Ukrajina, Južná Kórea, Thajsko, Vietnam, Filipíny, Srí Lanka, Malajzia, Indonézia, Holandsko, Saudská Arábia, Irán, India, Spojené arabské emiráty atď.

Naše oceľové výrobky sa vo veľkej miere uplatňujú v hydraulickom tlaku strojárskych strojov, pneumatických lineárnych pohonov, valcov ropných čerpadiel do ropných vrtov, plášťov mikromotorov, mazacích guľôčkových zametacích systémov, tŕňov hliníkových fólií, vysokotlakových plynových fliaš, automobilových hriadeľov, textilnom, tlačiarenskom a farbiarenskom priemysle, v oblasti balenia skla, prevodových valcov a v iných oblastiach, v stavebníctve (oceľové konštrukcie), pri výrobe domácich spotrebičov, automobilov, kontajnerov (výroba oceľových stodôl), v doprave a nábytkárskom priemysle.

Ako profesionálny výrobca a dodávateľ presných bezšvíkových oceľových rúr/trubiek, hydraulických valcov, hydraulických zdvihákov, gi/ppgi oceľových zvitkov sme získali certifikát kvality ISO 9001 a ISO 14000. Náš tím pre výskum a vývoj spolupracuje, aby ponúkol vysokokvalitné výrobky podľa požiadaviek zákazníkov. Priatelia z celého sveta sú srdečne vítaní na návšteve spoločnosti XUD STEEL a na prerokovaní otázok spolupráce. Ak chcete získať viac informácií o nás, navštívte našu webovú stránku www.xudsteel.com.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
PLANTS: SHANDONG CHINA/CHANGZHOU CHINA/ZHEJIANG CHINA.

Umiestnenie
YOUTH INDUSTRIAL AREA, DAIYUE DISTRICT, TAI'AN CITY, SHANDONG PROVINCE, CHINA.