Katalóg

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

Linyi Zhuojie Machinery Co., LTD

  • ISO9001
  • ISO9002

29.09.2022 10:00

Najlepší výrobcovia automatických lisovacích strojov v Číne

Odpoveď na inzerát

ZhuoJie strojárska výroba a predaj automatického lisovacieho stroja, plne automatický lisovací stroj je druh zariadenia na odlievanie hlineného piesku, hlavne na výrobu autodielov, poklopov na šachty, šedej liatiny, odliatkov z tvárnej liatiny, ako je čerpadlo, vysoká účinnosť, každá z pieskových foriem po dobu 25 sekúnd, úspora pracovnej sily a pracovník, ktorý dohliada na prácu stroja, vysoká kvalita výrobkov, stroj vytlačený z tvrdosti pieskovej formy, bezchybná krabica.

Spoločnosť Linyi Zhuojie Machinery Co., Ltd. sa nachádza v priemyselnom parku Linyi Mold Science and Technology Industrial Park, pobočka sa nachádza v Suqian, Jiangsu, od svojho založenia vo februári 2010, sa zaviazala poskytovať väčšine malých a stredných odlievacích podnikov vysokú inteligenciu, vysokú spoľahlivosť, vysoký nákladový výkon automatických lisovacích zariadení. Spoločnosť sa riadi obchodnou filozofiou "inovácie, harmónia a win-win", vždy sa drží nezávislého výskumu a vývoja a neustále uplatňuje nové technológie, nové materiály, nové postupy v odlievaní, najmä automobilových dielov, v železiarskom priemysle, je široko používaná a vysoko uznávaná, predaj sa z roka na rok zvyšuje až na 90 miliónov juanov ročne. Spoločnosť Linyi Zhuojie, ktorá patrí k špičkovým technologickým odvetviam, nadviazala dlhodobú spoluprácu s Technickou univerzitou v Qingdao, čím sa realizuje "spolupráca medzi školou a podnikom a medzi priemyslom a univerzitou". Vďaka silnej podpore talentov a politík získali výrobky spoločnosti viac ako 50 národných patentov a získali ocenenie "National Foundry Equipment Innovation Award" a "SX26070 up and down sand shooting automatic modeling and National Foundry Equipment Innovation Award" vydané Čínskou asociáciou zlievarenstva. Stala sa lídrom modernizácie domácich odlievacích zariadení.
Aby sme zabezpečili vysokú stabilitu zariadenia, trváme na prijatí medzinárodných dodávateľov komponentov linky, elektrické použitie nemeckého Siemensu, pneumatické prijatie japonského SMC, CKD diely, hydraulický systém prijatie nemeckého rexrothu, japonský výskum oleja atď. po overení, uznaní trhu a podpore, v skupine zákazníkov zmenil minulosť krutej konkurencie na cenu Vedú k priaznivému vývoju priemyslu výroby odlievacích zariadení.
V priebehu rokov nezabúdame na pôvodný zámer, prízemné, tvrdé výrobky a služby, v odvetví získať dobré meno. Ako dodávatelia zariadení, vieme, že úspech akéhokoľvek úspechu od všetkých zákazníkov a vývoja, preto vždy bude mať najvyššiu prioritu záujmy zákazníkov, naši predajní a konštrukční pracovníci budú pozorne počúvať vaše požiadavky a Návrhy, nie zariadenia ako konečný cieľ predaja, úspech predaja, je len začiatok našich služieb, ZhuoJie po 7 * 24 hodín, Poskytovať celoživotnú technickú podporu zákazníkom. To je dôvera vo výrobok, ale aj zodpovednosť za zákazníka. Spoločnosť vždy dodržiavala 100 % spokojnosť zákazníkov s cieľom služby, pre väčšinu nových a starých zákazníkov poskytovať komplexnejšie, premyslené, rýchle služby. V budúcnosti sa spoločnosť Linyi Zhuojie vydá do sveta s remeselníckym duchom dokonalosti a omladí krajinu pomocou vedy a techniky.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
linyi

Umiestnenie
Luozhuang Mould Industrial Park