Katalóg

Shandong TOPTEK Im & Ex.Co.,ltd.

Shandong TOPTEK Im & Ex.Co.,ltd.

Shandong TOPTEK Im & Ex.Co.,ltd.

10.10.2022 09:00

Prenosný laserový zvárací stroj TOPTEK LASER 1000W/1500W/2000W/3000W

Odpoveď na inzerát

TOPTEK Laser, vláknový laser, laserový zvárací stroj, laserová zváračka, zvárací stroj, vláknová laserová zváračka

Laserový zvárací stroj s vláknami je pokročilá technológia zvárania, ktorá je dokonalou alternatívou k tradičnému elektrickému zváraniu, zváraniu MIG a zváraniu CO2.

Laserový zvárací proces roztaví oblasť spoja pomocou veľmi vysokoenergetického a hustého lúča s veľkým množstvom tepla. Jednomódový vláknový laserový zdroj poskytuje konzistentný a stabilný výkon a vysokú kvalitu laserového lúča. Rozsah výkonu lasera možno nastaviť podľa aktuálnych potrieb výroby. Toto riešenie zaručuje bezkonkurenčnú flexibilitu použitia a vysokú spoľahlivosť.

V každom ohľade ako konvenčné zváranie

Rýchlejšie: 5 až 10-krát účinnejšie ako konvenčné zváranie pri zváraní alebo čistení.
2. Jednoduchá obsluha: nie je potrebná žiadna skúsená obsluha, každá zelená ruka sa môže zaškoliť za menej ako 30 minút.
3. Úspora nákladov: v porovnaní s konvenčným zváraním, zváraním MIG, zváraním TIG: 80 % úspora nákladov. Menej operátorov, menšia spotreba (plyny, spotrebný materiál atď.) a kratší pracovný čas. Napríklad, ak sa pracovné zaťaženie rovná práci 1 skúseného operátora za 10 hodín, ale s laserovým zváracím alebo čistiacim strojom to dokáže opraviť len 1 priemerný človek za 3 hodiny.
4. Zvarový šev je takmer neviditeľný a povrch zvaru je hladký.
5. Veľmi malé deformácie obrobku.
6. Bezpečnejšia prevádzka.
7. Zváranie šetrné k životnému prostrediu.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína