Wuhan mengyang biotechnology co.,ltd
11.11.2022 05:00
Konzervačná látka pre chemické prísady do potravín na výskumné účely, na sklade a bezpečná na použitie.
Popis produktu
Konzervačná látka CAS 24634-61-5 Sorban draselný
Chemický názov. Sorban draselný
Molekulový vzorec: C6H Molekulový vzorec: C6H7KO2
Molekulová hmotnosť: 150,22
Vlastnosti: Biele kryštály alebo kryštalické granule
Biele kryštály alebo kryštalické granule
Môžeme dodať aj vo forme prášku
Sorban draselný je draselná soľ kyseliny sorbovej s chemickým vzorcom C6H7KO2. Používa sa najmä ako konzervačná látka v potravinách.
Sorban draselný je účinný v rôznych aplikáciách vrátane potravín, vína a výrobkov osobnej starostlivosti.
Sorban draselný sa vyrába reakciou kyseliny sorbovej s rovnakým množstvom hydroxidu draselného. Výsledný sorban draselný sa môže kryštalizovať z vodného roztoku etanolu.
Položka FCC-V/E202 Výsledok
Označenie Spĺňa normu Spĺňa normu
Vzhľad Biele granule alebo prášok Biele granule
Výsledok testu 99,0 % - 101,0 % 100,71 %
Voľné kyseliny (ako kyselina sorbová) max. 1 % Nezistené
Voľné zásady (ako K2CO3) max. 1 % 0,7 %
Ťažké kovy (ako Pb) ≤ 10 ppm < 10 ppm
Arzén (ako As) ≤ 3 ppm < 3 ppm
Strata sušením ≤ 1,0% 0,38
Olovo ≤ 2 ppm < 2 ppm
Bod topenia (ako kyselina sorbová) 133,0 °C-135,0 °C 133,0 °C-135,0 °C
Ortuť ≤ 1 ppm 0,0016 ppm
Aldehydy ≤ 0,1 % 0,002 %
Úloha sorbanu draselného
Sorban draselný môže účinne inhibovať rast a množenie škodlivých mikroorganizmov, ako sú plesne, kvasinky a kyslíkové baktérie, Staphylococcus aureus a Salmonella, ale je neúčinný voči prospešným mikroorganizmom, ako sú anaeróbne baktérie.ných mikroorganizmov, ako sú anaeróbne bacily a Lactobacillus acidophilus, takmer účinnejšie proti vývoju ako proti sterilizácii, čím účinne predlžuje trvanlivosť potravín a zachováva ich pôvodnú chuť
Sorban draselný Použitie
1. Široko sa používa v potravinárskom, kozmetickom, poľnohospodárskom a inom priemysle. Inhibítory plesní a kvasiniek, potraviny, fungicídy, denaturanty na sušenie oleja, baktericídy atď.
2. Kyselina sorbová v alkohole a nápojoch.
3. 3. kyselina sorbová v sójovej omáčke, výrobkoch zo sójovej omáčky a nakladaných uhorkách.
4. Kyselina sorbová a draslík vo vodných produktoch.
5. Kyselina sorbová v mäse a údeninách.
6. Kyselina sorbová v čerstvej zelenine a ovocí.
7. Kyselina sorbová pri konzervácii pekárenských výrobkov.
8. Kyselina sorbová v konzervovaných potravinách, cukrovinkách a čerstvých potravinách.
9. Kyselina sorbová v čerstvom syre.
10. Kyselina sorbová pri konzervácii margarínu.
11. Konzervačná látka pre čerstvé potraviny, kyselina sorbová v iných výrobkoch.
Kategória
Ponuky
Štát
Čína
Oblasť
Hubei
Umiestnenie
Wuhan