Katalóg

Goevnow Technicial(Shantou) Co.,Ltd

Goevnow Technicial(Shantou) Co.,Ltd

Goevnow Technicial(Shantou) Co.,Ltd

04.04.2023 10:30

Elektrické systémy, automobilové a námorné elektrické systémy, systémy pohonu elektrických vozidiel

Odpoveď na inzerát

Súprava na prenos energie, súprava na prestavbu automobilov, regulátor motora, vcu, obc, pdu, dc/dc, pre hybridný mestský autobus

Systémy EV pokrývajú od 10 kw do 450 kw automobilové a námorné elektrické systémy, zahŕňajú systémy pohonu EV, systémy riadenia EV a systémy lítiových batérií.Riešenia EV spoločnosti Goevnow sa uplatňujú najmä v elektrických osobných automobiloch, špeciálnych elektrických úžitkových vozidlách, elektrických autobusoch od 6 do 18 metrov, elektrických nákladných vozidlách od 2 do 110 ton, elektrických lodiach a elektrických strojárskych strojoch. Výrobky Goevnow zodpovedajú trendu ekologickej koncepcie ochrany životného prostredia všetkých krajín sveta, Elektrické vozidlá a elektrické lode so systémami Goevnow EV prispievajú k zníženiu znečistenia výfukovými plynmi z ciest a znečistenia vodnej hladiny ropnými látkami.

Spoločnosť Goevnow prispôsobuje kompletný súbor riešení elektrických vozidiel/elektrických člnov Goevnow pre zahraničných zákazníkov podľa rôznych parametrov vozidiel. Spoločnosť Goevnow poskytla kompletné elektrické systémy pre elektrické nákladné vozidlá, elektrické jachty, elektrické poľnohospodárske vozidlá, elektrické autobusy, elektrické nákladné vozidlá, elektrické smetiarske vozidlá, elektrické vyhliadkové lode, elektrické navijaky, hybridné obojživelné vozidlá, elektrické traktory, elektrické ťažké nákladné vozidlá atď. zákazníkom z východnej Ázie, juhovýchodnej Ázie, Afriky, Oceánie, Stredného východu, Európy a Ameriky. Zaviazali sme sa podporovať elektrifikáciu sveta, znižovať emisie uhlíka a robiť svet ekologickejším a lepším.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Guangdong

Umiestnenie
Shantou