Katalóg

Polyimidová fólia FEP 6251

08.11.2022 00:00

Polyimidová fólia FEP 6251

Odpoveď na inzerát

Polyimidová fólia série FEP je polyimidová fólia potiahnutá FEP na jednej alebo oboch stranách, ktorá zabezpečuje tepelnú tesnosť, poskytuje bariéru proti vlhkosti a zvyšuje chemickú odolnosť. Používa sa najmä na izoláciu magnetických drôtov, izoláciu tvarovaných cievok, CPTC a oddeľovaciu vložku.

Typ Polyimidová fólia FEP Konštrukcie
V tejto sérii je objednávací kód trojmiestny, prvá a tretia číslica predstavuje bežnú hrúbku povlaku FEP, symbol 9 sa používa na označenie 12,7um (0,5 mil),6 až 2,54 um. HF sa používa na označenie polyimidového filmu potiahnutého FEP na jednej strane a FHF na dvojitej strane.

polyimidová páska 6251 je všeobecná polyimidová fólia, ktorá je na jednej alebo oboch stranách potiahnutá alebo laminovaná fluoropolymérom FEP, ktorý dodáva tepelnú tesnosť, poskytuje bariéru proti vlhkosti a zvyšuje chemickú odolnosť. 6251 Polyimidová páska sa odporúča v aplikáciách, ktoré vyžadujú tepelne lepiteľnú fóliu alebo odolnosť proti vlhkosti a chemikáliám, ktorá presahuje možnosti nepotiahnutej polyimidovej fólie.

Aplikácie

● Rúrky

● Obvody ohrievačov

● Teplom uzatvárateľné vrecká

● automobilové membrány a rozdeľovače

● Elektrická izolácia

Dodávka výrobku

1. Šírka: 5 ~ 500 mm by sa mohla znížiť.

2.iD jadra: 40,50,76 mm Vonkajší priemer rolky: 200 ~ 250 mm

3. Balenie: Vnútri: Platba: kartón alebo drevený kufrík

4:

Dodacia lehota: 14 dní po prijatí zálohovej platby alebo L/C rady

6. MOQ: 200 kg


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Tianjin

Umiestnenie
Tianjin