Katalóg

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

Jinan Mao An Instrument Co.,Ltd

21.03.2023 01:00

Generátor respirácie vodíka

Odpoveď na inzerát

Zariadenie je vybavené svetovo pokrokovou technológiou Spe (tuhý polymérny elektrolyt), známou aj ako PEM (protónovo výmenná membrána). Vodík vysokej čistoty až do 99,99 % sa vyrába elektrolýzou čistej vody pri veľmi stabilnom výstupnom prúde a tlaku vodíka. Prístroj má veľký digitálny displej: Výstupný prúd H2, pracovné podmienky H2, čistota H2, s 1 -. 6 hodín, funkciou nastavenia času, zobrazením zostávajúcich hodín a minút, funkciou alarmu nízkeho stavu vody, funkciou vysokého TDS. K dispozícii je aj režim spánku s možnosťou použitia iba čistého vodíka alebo vodíka a kyslíka spolu.

Zariadenie má ukazovateľ hladiny vody a rôzne bezpečnostné funkcie, ktoré zabezpečujú bezpečné používanie. Vo vnútri zariadenia sme nainštalovali vysoko účinný čistič, ktorý čistí vodu a zákazníkovi stačí vymeniť vodu po šiestich mesiacoch. Tieto zariadenia s dlhou životnosťou dokážu vyrábať vodík 5 až 10 rokov bez akejkoľvek poruchy, pretože sa používajú len vysokokvalitné diely.

Celý stroj je zvonka vyrobený zo železa, vďaka čomu je stabilnejší a odolnejší pri používaní. K dispozícii sú v dvoch farbách, bielej a zlatej.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Shandong Province

Umiestnenie
Jinan