Katalóg

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

Beta 3D Scanner

16.03.2023 06:00

Creaform GoSCAN 50

Odpoveď na inzerát

Použitý Creaform GoSCAN 50 na predaj, veľmi málo používaný rok 2014, málo hodín používania
Stále ako nový, vo výbornom perfektnom stave. Integrovaný so softvérom VXelements. Predaj vrátane príslušenstva kufríka na prenášanie, kalibračnej dosky, napájacieho zdroja, vlastného USB kábla.

Creaform GO!SCAN 50 je najvšestrannejší ručný prenosný 3D skener. Vďaka hybridnému polohovaniu, profesionálnym meraniam a plnofarebnému skenovaniu dokáže GO!SCAN 50 všetko a zároveň prináša používateľom najjednoduchšie 3D skenovanie v bielom svetle.

Go!SCAN 50 využíva technológiu štruktúrovaného bieleho svetla na 3D skenovanie širokej škály predmetov a ich textúr (farieb): mechanických dielov, historických artefaktov, makiet a prototypov.

Creaform Go!SCAN 50 je vhodný na skenovanie stredne veľkých a veľkých predmetov. Tento 3D skener navyše ponúka veľmi zaujímavý pomer ceny a výkonu. Hodí sa na rôzne prípady použitia, ako je reverzné inžinierstvo, všetky kroky konštrukčných a výrobných procesov, zachovanie muzeálneho dedičstva, reštaurovanie, digitálne archivovanie, ako aj zábava.

Technické špecifikácie Creaform GoSCAN 50
Rozsah veľkosti dielov (odporúčaný): 0.3 - 3,0 m
Rozlíšenie: 0.5 mm
Presnosť: Až 0,10 mm (0,004 palca)
Rýchle 3D skenovanie: Typické objekty sú naskenované za 5 minút alebo menej
Možnosť skenovania vo farbe: Vizuálne pôsobivé farebné výsledky s neuveriteľnou úrovňou detailov.
Zdroj svetla: Rozlíšenie textúry: Biele svetlo (LED)
50 až 150 DPI
Farby textúr: 24 bitov
Integrovaný softvér: VXelements
Kompatibilný softvér: VXelements 3D Systems (Geomagic® Solutions), InnovMetric Software (PolyWorks), Dassault (CATIA V5 a SolidWorks), PTC (Pro/ENGINEER), Siemens (NX a Solid Edge), Autodesk (Inventor, Alias, 3ds Max,
Dodávané príslušenstvo: VXelements 3D Systems (Geomagic® Solutions), InnovMetric Software (PolyWorks), Dassault (CATIA V5 a SolidWorks), PTC (Pro/ENGINEER), Siemens (NX a Solid Edge), Autodesk (Inventor, Alias, 3ds Max,
Voliteľné príslušenstvo: Prepravné puzdro, kalibračná doska, napájací zdroj, vlastný USB kábel: Certifikovaný prenosný počítač, Balenie do terénu (pre vonkajšie prostredie, skenovanie na mieste)


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Indonézia

Oblasť
east asia

Umiestnenie
Jakarta

Dátum ukončenia
12.03.2025 23:35