Katalóg

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

Asianstar CNC Machining Company

20.02.2023 14:00

DIELY NA CNC OBRÁBANIE

Odpoveď na inzerát

Asianstar CNC obrábanie Factory, počnúc rokom 2005 sa nachádza v Dongguan City, provincia Guangdong, Čína, je profesionálny CNC obrábanie dielov Výrobca, s dlhodobým vývojom, teraz máme viac ako 80 zamestnancov so zariadeniami 135 strojov a výrobnej plochy 2500SM.

S našimi skúsenými zručnými inžiniermi tím, poskytujeme vysoko kvalitné vlastné CNC kovové a plastové diely pre klientov po celom svete v mnohých priemyselných odvetviach oblasti. Vždy sme oceňovaní vďaka vysokej tolerancii kvality a komplexnému servisu viacerých procesov. V súčasnosti pracujeme pre partnerov klientov z USA, Európy, Stredného východu a Ázie, pričom podporujeme projekty klientov vynikajúcou kvalitou, najnižšími nákladmi a rýchlym časom dodania.

Doteraz poskytujeme služby vrátane CNC sústruženia, CNC frézovania, CNC sústruženia a frézovania, CNC vŕtania, brúsenia, vytlačovania hliníka, kováčskych služieb, výroby plechov atď. A na výrobky aplikujeme rôzne povrchové úpravy podľa požiadaviek objednávky.

Materiály, ktoré používame pri CNC obrábaní, sú väčšinou kovy a plasty, ako napríklad hliník, mosadz, meď, nehrdzavejúca oceľ, mäkká oceľ, titán, ABS, HDPE, LDPE, PEEK, nylon, PTFE atď. Náš tím inžinierov hlboko rozumie materiálom a na výrobu používame správne materiály v závislosti od výrobných funkcií. Vyberáme tiež najlepšie výrobné riešenia a nástroje a frézy pre jedinečné materiály.

Okrem bohatých výrobných skúseností sme vybudovali aj prísny systém kontroly kvality, aby sme kontrolovali kvalitu našich výrobkov. Máme systém kontroly kvality, ktorý zahŕňa súbor kontrolných postupov kontroly kvality pred začatím výroby, kontroluje výrobný postup prísne podľa podrobností o kvalite a počas výrobného procesu monitorujeme kontrolu kvality, a nakoniec pred balením vykonávame záverečnú kontrolu kvality každej položky. Vďaka tomuto vyvinutému systému kontroly kvality sme schopní dokonale kontrolovať presnosť výroby a vzhľad výrobkov a predkladať klientom vynikajúce výrobky.

 


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Guangdong

Umiestnenie
Dongguan