Katalóg

Tvarovací nôž HSS "Berlínsky profil

27.02.2023 15:00

Tvarovací nôž HSS "Berlínsky profil

Odpoveď na inzerát

1 sada tvarovacích nožov HSS + deflektor na lišty a soklové lišty s profilom "Berliner", "Altberliner" alebo "Hamburger Profil"

1 sada profilových nožov HSS + deflektory na výrobu soklových líšt s profilom Berlin, Old Berlin alebo Hamburg. S touto kompletnou súpravou, ktorá sa skladá z 2 profilových nožov a 2 profilových deflektorov, si môžete jednoducho vyrobiť vlastné soklové lišty, soklové lišty a podlahové lišty. Súprava sa dokonale hodí ako príslušenstvo pre 40 mm univerzálnu bezpečnostnú profilovú reznú hlavu a tiež pre 40 mm širokú profilovú reznú hlavu Uni v systéme Euro. Táto súprava fréz je v súlade s predpismi BG a dodáva sa v plastovom obale. Upozorňujeme, že rezná hlava, upínacie nástroje ani iné príslušenstvo nie sú súčasťou dodávky.

Súprava fréz s profilom HSS pre soklovú lištu alebo základnú lištu "Hamburg / Berlin / Altberlin" bola navrhnutá tak, aby kopírovala štýlový dizajn soklových líšt vo Wilhelminskom štýle vo veľkých mestách severného Nemecka a najmä v Berlíne. Z tohto dôvodu sa pre tento profil ustálili rôzne názvy pre soklové lišty a podlahové lišty. Profil základnej lišty Altberliner sa však vyskytuje aj v mnohých iných oblastiach Nemecka. V závislosti od regiónu sa tento profil nazýva aj "Hamburská soklová lišta", "Berlínska soklová lišta" alebo "Stará berlínska soklová lišta".


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Nemecko

Oblasť
Sachsen

Umiestnenie
Wurzen