Katalóg

Kryštalická fruktóza

06.03.2023 11:00

Kryštalická fruktóza

Odpoveď na inzerát

Kryštalická fruktóza je ideálne zdravé sladidlo spracované z kukurice. Odhaduje sa, že je približne o 20 % sladšia ako stolový cukor a o 5 % sladšia ako HFCS.

Výhody výrobku:
1) je to prírodné sladidlo namiesto umelého sladidla, pretože fruktóza sa prirodzene vyskytuje v ovocí a zelenine, ako aj v mede.
2) má najvyššiu sladivosť spomedzi prirodzene sa vyskytujúcich cukrov. Jej sladivosť je 1,3 až 1,8-krát vyššia ako sladivosť sacharózy. Na dosiahnutie rovnakej sladivosti možno jej použitie v porovnaní so sacharózou znížiť. Sladkosť je jeho najdôležitejšou vlastnosťou oproti ostatným výhodám. Jej sladkosť nie je stála, ale mení sa s teplotou. Čím je teplota nižšia, tým je sladkosť väčšia.
3) chuťové poháriky na jazyku vnímajú fruktózu ako prvé v porovnaní s glukózou a sacharózou a vnem rýchlo mizne. Nezakrýva uvoľňovanie chuti glukózy a sacharózy, pretože jej vrchol uvoľňovania chuti sa objavuje skôr ako glukózy a sacharózy. V dôsledku toho sa chuť nápoja pridaním kryštalickej fruktózy nezlepší a/alebo nezachová.
4) nie je pravdepodobné, že sa v ústnej dutine premení na kyselinu vplyvom streptokokov. Na rozdiel od sacharózy ju streptokoky nevyužijú na produkciu glukánu, čím sa zabráni vzniku zubného kazu. Preto sa môže používať ako sladidlo vo výrobkoch pre deti.
5) vďaka svojmu nízkemu glykemickému indexu stúpa glykémia po požití pomaly a vyžaduje si menej inzulínu ako iné cukry, čo je výhodné pre ľudí s cukrovkou 2. typu a obezitou.

Použitie výrobku: bežne sa používa ako výživné sladidlo v potravinách a nápojoch. Taktiež sa môže používať ako zvlhčovadlo v kozmetike.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Shanghai

Umiestnenie
No.201 Xin Jinqiao Road