Katalóg

Textilné výrobky pre pohostinstvo

17.03.2023 00:00

Textilné výrobky pre pohostinstvo

Odpoveď na inzerát

DPF TEXTILE je popredným výrobcom a vývozcom textilných výrobkov prémiovej kvality pre hoteliersky priemysel na celom svete.

Spoločnosť Shanghai DPF Textile Co., Ltd bola založená v roku 2006. Je jedným z najlepších veľkoobchodných dodávateľov v Číne. Našou hlavnou činnosťou je zásobovanie hotelov a iných zariadení na miestnej úrovni a po celom svete všetkými druhmi výrobkov, ako je kúpeľňová/izbová/reštauračná bielizeň.

Naši skúsení zamestnanci sú pripravení uspokojiť dopyt zákazníkov vo viac ako 100 krajinách a poskytnúť im perfekcionistické služby pre ich potreby na podporu ich podnikania od 3 do 5 hviezdičiek.
Naša továreň sa nachádza v meste Nantong a má rozlohu 30 000 m2. S celkovým počtom 200 zamestnancov. Naša výrobná linka využíva najmodernejšie technológie pri spracovaní a výrobe všetkých druhov tkanín v počítačovom riadiacom systéme pre dokonalosť výrobku na uterákových krosnách, bielenie, farbenie. Všetko sa vykonáva precízne a v súlade s certifikátom ISO9001.

Naše výrobky úspešne vyvážame do Ázie/Európy/Severnej Ameriky/Južnej Ameriky/Blízkeho východu/Afriky a Oceánie. Naším cieľom je rozšíriť náš trh do celého sveta, do všetkých krajín. Preto nás môžete kontaktovať prostredníctvom našej webovej stránky alebo e-mailu, aby sme preskúmali naše podnikanie na vašom trhu, a dúfame, že sa nám čoskoro ozvete.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Kontakty

Štát
Čína

Oblasť
Shanghai