Katalóg

Gumou potiahnuté hrnce magnety z Číny

24.04.2023 11:05

Gumou potiahnuté hrnce magnety z Číny

Odpoveď na inzerát

Pogumované hrncové magnety sa nazývajú aj pogumované magnety, ktoré sú vyrobené zo silných neodymových magnetov, odolných oceľových častí a gumy TPV. Spoločnosť WZ Magnetics vyrába kompletný sortiment pogumovaných magnetov na držanie a urýchlenie bez vŕtania a zvárania.

Spoločnosť WZ Magnetics je poskytovateľom riešení v oblasti magnetických výrobkov, Poskytuje rôzne magnetické výrobky/systémy/riešenia, ktoré nahrádzajú tradičné riešenia pri upevňovaní, fixácii, držaní atď.

Zameriava sa na poskytovanie najlepších magnetických upevňovacích riešení. Spoločnosť WZ Magnetics je hrdá na to, že poskytuje vysokokvalitné výrobky, ktoré sú navrhnuté tak, aby spĺňali potreby a požiadavky zákazníkov. Naša spoločnosť sa zaväzuje dodávať správny výrobok v správnom čase, s bezkonkurenčnou kvalitou, inováciami a službami. Máme skúsenosti s poskytovaním plnej podpory od prototypov až po série a s dlhodobým udržiavaním úrovne kvality pri veľkoobjemových sériách.

Spoločnosť WZ Magnetics má skúsený tím, ktorý sa špecializuje na výrobu rôznych typov permanentných magnetov vrátane spekaných a lepených NdFeB, liatych a spekaných Alnico, spekaných SmCo magnetov a súvisiacich magnetických zostáv.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Jiangsu

Umiestnenie
Kunshan