Katalóg

Gumou potiahnuté neodymové magnety

23.04.2023 11:00

Gumou potiahnuté neodymové magnety

Odpoveď na inzerát

Farba tiež hrá úlohu v gumou pokryté neodymové magnety

Pri výbere magnetov pre konkrétnu aplikáciu je dôležitým faktorom typ použitého povlaku. Magnety potiahnuté gumou majú v porovnaní s inými typmi povlakov jedinečné výhody. Rôzne farby gumového povlaku sa môžu použiť na zvýšenie estetiky alebo zlepšenie výkonu magnetov v určitých aplikáciách. Tieto farebné povlaky ponúkajú aj dodatočnú ochranu pred UV žiarením, vďaka čomu sú ideálne pre vonkajšie aplikácie.

Tieto povlaky poskytujú širokú škálu farieb od červenej a modrej po zelenú a žltú atď. Rôzne farby môžu mať rôzne použitie v závislosti od aplikácie. To z nich robí univerzálne nástroje pre rôzne úlohy a odvetvia.

Spoločnosť WZ Magnetics ako výrobca magnetov s gumovým poťahom ponúka množstvo výhod pri použití v rôznych aplikáciách. Gumový poťah nielenže dodáva magnetu estetický vzhľad. Poskytuje však aj vysoké trenie a zabraňuje skĺznutiu alebo poškriabaniu na kontaktných plochách. Okrem toho pri aktuálnych aplikáciách zohráva dôležitú úlohu aj škála dostupných farieb gumových poťahov montážnych magnetov.

Väčšina farieb magnetov s gumovým povlakom je čierna, ale nie všetky farby gumového povlaku sú čierne. Podľa vašich požiadaviek by sa mohli vyrábať aj iné farby, napríklad modrá, červená, žltá a oranžová. Biela farba pogumovaného magnetu sa väčšinou používa na dekoráciu stropu, tabule atď. Keďže biela farba sa ľahko kombinuje s inými farbami. Červená a oranžová farba sú výrazné, možno ich použiť na miestach, ktoré potrebujú upútať pozornosť.

Tieto farebné nátery sú v súlade s Rohs & Reach a tiež ISO-9001 Certisfied Rubber Covered Magnets Manufacturer. Sú rovnako dobré ako čierne, pokiaľ ide o odolnosť voči UV žiareniu, vlastnosti proti starnutiu atď. Sme schopní vyrobiť aj iné farby povlakov pogumovaných neodymových magnetov na základe požiadavky aktuálnej aplikácie.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Jiangsu

Umiestnenie
Kunshan