Katalóg

9 Príklady použitia NdFeb gumového povlaku magnetu

26.04.2023 01:05

9 Príklady použitia NdFeb gumového povlaku magnetu

Odpoveď na inzerát

Gumou potiahnutý magnet známy ako vodotesný magnet, pogumovaný magnet, magnet potiahnutý gumou. Ktorý je vyrobený zo silných neodymových magnetov, odolných oceľových častí a pokrytý vodotesnou gumou TPV. Pogumované magnety poskytujú silnú vertikálnu pridržiavaciu silu, ako aj strihovú silu zvýšením povrchového trenia. Gumový povlak nezanecháva ľahké poškriabanie.

Gumou potiahnuté hrncové magnety sú veľmi obľúbené v celom rade priemyselných odvetví. Výrobok pozostáva z niekoľkých silných neodymových magnetov usporiadaných do kruhu a obalených gumovým kotúčom. Každá nálepka na hrniec má v strede praktický bod na upevnenie. Magnety na hrniec s gumovým povlakom majú vonkajšie závitové alebo vnútorné výstužné body na pripojenie háčikov, otvorov alebo skrutiek.

Gumový povlak pomáha chrániť podkladový materiál pred koróziou a tiež dodáva výrobku estetický vzhľad. Vzhľadom na rôzne vlastnosti pogumovaných magnetov sa v súčasnosti pogumované magnety široko používajú v rôznych podaných, Nasleduje 9 typov aplikácií pogumovaných magnetov.

1. Správa káblov
Keď vás obťažujú chaotické káble, drôty a musíte ich spravovať pomocou rôznych háčikov, ktoré sa navlečú alebo privaria na steny. Magnety s gumovým povlakom s držiakom na viazanie káblov vám prinesú najefektívnejší spôsob ich správy. Stačí umiestniť magnet tam, kam chcete, a potom urobiť káble cez svorku a práca je hotová.

2. Montáž pracovných svetiel
Magnety s gumovým povlakom môžete namontovať aj s rôznymi pracovnými svetlami na miesto, kde chcete, vďaka ich vynikajúcej prídržnej sile ich použite tam, kde nesmiete zvárať alebo vŕtať.

3. Montážne nástroje pre vozidlá
Magnety s gumovým povlakom poskytujú vynikajúcu priľnavosť zvýšením povrchového trenia bez zanechania stôp alebo poškriabania. Magnety potiahnuté gumou, pre ktorú je kontaktná plocha na adsorpciu magnetov dobre chránená pred poškriabaním, Gumový povlak umožňuje ich pripevnenie a odstránenie bez poškodenia laku na osobných a nákladných vozidlách alebo karavanoch. Nie je potrebné zváranie a vŕtanie, Môžete ich ľahko namontovať alebo rýchlo odstrániť bez poškodenia konštrukcie.

4.vonkajšie kamery, snímače a iné príslušenstvo zavesené na
neodymové magnety sú potiahnuté tenkou vonkajšou gumovou vrstvou, ktorá chráni magnet pred okolitým prostredím. Magnety s gumovým povlakom majú rôznorodé scenáre použitia, ktoré možno použiť pri montáži s upevňovaním fotoaparátov a iného príslušenstva, čo zvyšuje pohodlie života.

5. Montáž rebríkov s pogumovanými magnetmi
Pogumované magnety majú dobrý výkon na strihovú silu, takže keď chcete rebrík namontovať vertikálne, strihová sila je kľúčovým faktorom na zaistenie bezpečnosti.

6. Zavesenie prístrojov alebo iných zariadení
Tieto magnety môžete použiť kdekoľvek chcete, na priemyselné použitie alebo v domácnosti. Len si treba byť istý, že upevňovací povrch by mal byť magneticky vodivý.

7. Montáž magnetov s gumovým povlakom s majákmi
Naše vysoko výkonné neodymové magnety sa môžu pochváliť veľmi vysokou pridržiavacou silou , keď sa používajú pri montáži majáka na strechu automobilu, ktorý možno použiť až do maximálnej rýchlosti 200 km/h.

8. Použitie pogumovaných magnetov na hrnce na zavesenie nápisov
Mnohé supermarkety používajú pogumované magnety na hrnce na zavesenie nápisov alebo plagátov. Poskytujú pevné uchytenie počas používania a v prípade potreby sa dajú ľahko odstrániť.

9. Na dvere a západky pre veľké zaťaženie sa tiež používajú neodymové magnety s gumeným povlakom.
Neodymové magnety s gumeným povlakom sú čoraz obľúbenejšou voľbou pre dvere a západky pre veľké zaťaženie. Tieto výkonné magnety dokážu zabezpečiť vynikajúcu pevnosť a odolnosť v systémoch uzamykania dverí, ako aj väčší rozsah pohybu a jednoduchosť používania. Okrem toho ich gumový povlak chráni pred poveternostnými vplyvmi, čo z nich robí ideálnu voľbu pre vonkajšie aplikácie.

 


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Jiangsu

Umiestnenie
Kunshan