Katalóg

48V lítium-iónová batéria pre serverový stojan

24.04.2023 17:00

48V lítium-iónová batéria pre serverový stojan

Odpoveď na inzerát

Stojanové batérie, ktoré ponúka spoločnosť Amp Nova, poskytujú spoľahlivé a efektívne riešenie záložného napájania pre kritické systémy. Tieto batérie, skonštruované s pokročilou lítium-iónovou fosfátovou technológiou, ponúkajú oproti tradičným batériovým systémom niekoľko výhod.

Jednou z kľúčových výhod je ich vyššia energetická hustota, ktorá umožňuje uskladniť viac energie na menšej fyzickej ploche. Vďaka tomu sú vhodné na použitie v serverovniach a dátových centrách, kde je obmedzený priestor. Okrem toho sú tieto batérie navrhnuté s robustnou konštrukciou a pokročilými chladiacimi systémami, ktoré zabezpečujú optimálny výkon aj pri veľkom zaťažení a extrémnych teplotných podmienkach.

Amp Nova batérie montovateľné do racku sú tiež vysoko prispôsobiteľné, s radom možností pre rôzne úrovne výkonu, dobu prevádzky a pripojenie. To umožňuje podnikom prispôsobiť riešenie záložného napájania ich špecifickým potrebám a zabezpečiť, aby kritické systémy zostali v prevádzke v prípade výpadku prúdu alebo iného narušenia.

Vďaka životnosti až 10 rokov za optimálnych podmienok ponúkajú tieto batérie výnimočnú spoľahlivosť a dlhú životnosť. Podniky všetkých veľkostí môžu využívať pokročilú technológiu, robustnú konštrukciu a prispôsobiteľnosť stojanových batérií Amp Nova pre svoje potreby kritického záložného napájania.


Špecifikácia:

Typ batérie
LFP-Lithium iron phosphate-LiFePO4
Nominálne napätie
51,2 V (16 článkov)
Menovitá kapacita
100 Ah
Menovitá energia
5,12 KWh
Rozmery
Š450*H604*D195 mm
Hmotnosť
55 KG
Medzné napätie nabíjania
57,6 V
Medzné napätie vybíjania
43.2 V
Štandardný nabíjací prúd
20 A
Max. nabíjací prúd
80 A
Štandardný vybíjací prúd
50 A
Max. vybíjací prúd
100 A
Prevádzková teplota
0 - 45 ℃
Funkcia BMS
Systém riadenia batérií (BMS)Zabudovaný, ochrana proti prebitiu a vybitiu , podpora CAN/RS485/RS232


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Shenzhen, Guangdong

Umiestnenie
Shenzhen, Guangdong