Katalóg

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

R.S. INTERNATIONAL TRADE CO. LTD

03.05.2023 16:00

RS Rock Drilling - Vaše komplexné riešenie pre vysokokvalitné vŕtacie nástroje a príslušenstvo

Odpoveď na inzerát

Spoľahlivé a efektívne vŕtacie riešenia pre banské, stavebné a geotechnické aplikácie

Vitajte na stránkach spoločnosti RS Rock Drilling, ktorá je vaším zdrojom pre všetky vaše potreby vŕtacieho náradia. Sme špecializovaný výrobca špičkového vŕtacieho kladiva, vŕtacieho náradia do hĺbky, vŕtacích tyčí, vrtákov PDC a rôzneho príslušenstva k vŕtaciemu náradiu s dlhoročnými skúsenosťami v tomto odvetví.

Produkty RS:

V spoločnosti RS Rock Drilling sme hrdí na to, že ponúkame komplexný sortiment vŕtacieho náradia a príslušenstva na rôzne vŕtacie aplikácie. Naše špičkové vŕtacie nástroje s príklepom sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny výkon a účinnosť, zatiaľ čo naše vŕtacie nástroje na vŕtanie do hĺbky sú ideálne na vŕtanie do hĺbky. Naše vŕtacie tyče sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaručujú odolnosť a dlhú životnosť. Okrem toho sú naše vrtáky PDC najnovším prírastkom do nášho sortimentu výrobkov, ktoré ponúkajú vyššiu účinnosť vŕtania a dlhšiu životnosť vrtákov.

RS Technology:

Máme vysokokvalifikovaný technický tím, ktorý sa venuje navrhovaniu a výrobe vysokokvalitných vŕtacích nástrojov, ktoré spĺňajú priemyselné normy. Naše moderné výrobné zariadenia a prísne procesy kontroly kvality zaručujú, že každý výrobok, ktorý opustí náš závod, spĺňa naše vysokokvalitné normy.

Služby RS:

V spoločnosti RS Rock Drilling veríme, že spokojnosť zákazníka je kľúčová. Preto ponúkame komplexné popredajné služby vrátane technickej podpory, školení o výrobkoch a služieb údržby, aby sme zabezpečili, že naši zákazníci budú mať z našich výrobkov čo najväčší úžitok.


RS Rock Drilling je vaše komplexné riešenie pre vysokokvalitné vŕtacie nástroje a príslušenstvo. Či už hľadáte špičkové vŕtacie kladivá, nástroje na vŕtanie do hĺbky, vŕtacie tyče, vrtáky PDC alebo príslušenstvo k vŕtacím nástrojom, máme pre vás všetko. Kontaktujte nás ešte dnes a dozviete sa viac o našich produktoch a službách.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Henan

Umiestnenie
Zhengzhou