Katalóg

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

Shenzhen Yujiaxin Tech Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Začalo "jarné" tempo rastu výkonnosti "zdravotníckych zariadení"

Odpoveď na inzerát

Čínsky priemysel zdravotníckych pomôcok je dôležitou súčasťou čínskeho zdravotníckeho priemyslu.

v posledných rokoch sa so zlepšovaním životnej úrovne ľudí a snahou o zdravý život rýchlo rozvíja priemysel zdravotníckych pomôcok. Zvýšil sa aj dopyt po vysoko presných kovových súčiastkach pre zdravotnícke pomôcky.

Z hľadiska veľkosti trhu sa veľkosť čínskeho trhu so zdravotníckymi pomôckami v posledných rokoch výrazne zvýšila. Podľa údajov z prieskumu inštitúcií pre prieskum trhu sa rozsah čínskeho trhu so zdravotníckymi pomôckami v posledných rokoch zvýšil približne o 10 % a očakáva sa, že v nasledujúcich rokoch si udrží trend vysokorýchlostného rastu.

1. Celková situácia na trhu

Rozsah svetového trhu so zdravotníckymi pomôckami sa naďalej rozširuje. Podľa štatistík presiahol v roku 2020 celosvetový trh so zdravotníckymi pomôckami 440 miliárd USD a očakáva sa, že v roku 2030 presiahne celosvetový trh so zdravotníckymi pomôckami 800 miliárd USD, pričom zložená ročná miera rastu v rokoch 2020 - 2030 bude 6,3 %

. Čínsky trh so zdravotníckymi pomôckami sa rýchlo rozvíja a miera rastu prevyšuje celosvetovú priemernú mieru rastu. Od roku 2015 do roku 2020 sa veľkosť domáceho trhu zvýšila z 312,6 miliardy jüanov na 778,9 miliardy jüanov, pričom zložená ročná miera rastu predstavuje 20 %. Odhaduje sa, že veľkosť trhu v roku 2030 presiahne 2,2 bilióna jüanov a zložená ročná miera rastu počas rokov 2020 - 2030 by mala dosiahnuť 11 %, čo je takmer dvojnásobok úrovne globálneho trhu.

2、Segment predaja a služieb pre zdravotnícke pomôcky

V posledných rokoch sa predaj a služby pre zdravotnícke pomôcky stali dôležitým pododvetvím v zdravotníckom priemysle. Keďže vnútroštátne politiky sa naďalej zvyšujú, trh sa bude čoraz viac štandardizovať a vedúce spoločnosti v tomto odvetví budú zaberať väčší podiel na trhu. V budúcnosti bude segment predaja pomôcok a služieb veľmi dôležitý, ak chcú spoločnosti dosiahnuť väčší podiel na budúcom trhu, musia aktívne upraviť stratégiu rozvoja a posilniť budovanie služieb.

Keďže pozornosť ľudí na zdravie sa stále zvyšuje, priemysel zdravotníckych pomôcok má veľmi široké perspektívy rozvoja a všetky segmenty lekárskej starostlivosti čelia obrovským možnostiam rozvoja. Aby príslušné podniky získali vedúce postavenie na budúcom trhu, musia naďalej tvrdo pracovať v oblasti výskumu a vývoja technológií, rozširovania trhu atď. V budúcnosti bude s neustálym vývojom a zavádzaním nových výrobkov pokračovať rast trhu so špičkovými zdravotníckymi pomôckami.

Spoločnosť Shenzhen Yujiaxin Tech Co, Ltd. pracuje v odvetví presných dielov pre zdravotnícke pomôcky už viac ako 20 rokov a špecializuje sa na metalurgické procesy, ako je vstrekovanie kovového prášku, prášková metalurgia, CNC frézovanie a presné odlievanie. Poskytujeme rôzne vysoko presné a vysoko kvalitné služby prispôsobenia dielov zdravotníckych pomôcok. Disponujeme viac ako 20 modernými lisovacími strojmi rôznych typov s tonážou od 6 T do 200 T a môžeme vyrábať rôzne výrobky vrátane ložísk, presných ozubených kolies a prevodoviek, výrobkov z nehrdzavejúcej ocele, vačiek, vodiacich tyčí, konštrukčných dielov atď. podľa požiadaviek zákazníkov. Dúfame, že prispejeme k rozvoju podnikania v oblasti zdravotníctva.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Guangdong Province

Umiestnenie
Shenzhen