Katalóg

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

12.05.2023 00:00

Môže kvapalný dusík v Dewarovej tlakovej nádobe poškodiť ľudí?

Odpoveď na inzerát

Mnoho ľudí má otázku: Je nebezpečné používať Dewarovu tlakovú nádobu? Je plyn, ktorý vylučuje kvapalný dusík, pre človeka škodlivý? Ako správne používať Dewarovu tlakovú nádobu a byť pritom bezpečný?

Keď dostanete Dewarovu nádobu, mali by ste najprv skontrolovať, či je Dewarova nádoba v dobrom stave, či nie sú na nej žiadne preliačiny alebo ťukance, najmä či je neporušený vákuový ventil a či nádrž nie je zľadovatená. Kvapalný dusík sa neustále odparuje na dusík, ktorý nie je toxický, takže sa nemusíte obávať škodlivých účinkov na ľudský organizmus. Pri plnení nádrže musíte dávať pozor, aby ste tekutý dusík nevyliali cez ventilačný otvor alebo ho nerozliali na telo, pretože teplota tekutého dusíka je veľmi nízka a môže ľahko spôsobiť omrzliny.

Je dôležité často kontrolovať, či telo nie je zamrznuté, a ak na vonkajšej strane nájdete námrazu, prestaňte nádrž používať. Namiesto špeciálnej zátky špeciálna zátka TipChiChi Dewarových nádob zohľadňuje odparovanie dusíka, aby sa zabezpečilo bezpečné používanie Dewarových nádob. Iné zátky môžu explodovať, čím sa Dewarove nádoby uzavrú a dusík vo fľaši nebude mať kam uniknúť.


Dewarove tlakové nádoby sú dodávané priamo od výrobcu, nemusíte sa obávať popredajného servisu, kontaktujte nás na

.



Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
High-tech Industrial Development Zone of Zhengzhou, 289 West Third Ring Road, Building 11, 1305

Umiestnenie
Zhengzhou