Katalóg

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

ZhuSun Electronics Co., Ltd

15.05.2023 00:00

ZhuSun Electronics: Výrobca a konštruktér ethernetových konektorov RJ45/SFP/USB a transformátorov LAN.

Odpoveď na inzerát

Hlavné produkty: Naše výhody: Konektor RJ45, transformátor LAN, konektor SFP, konektor USB atď: 1. viac ako 10 rokov skúseností s výrobou 2. Podpora OEM/ODM 3. Certifikáty ISO 9001:2008, ROHS, CE, FCC 4. Výrobky priemyselnej triedy 5. 100 % testované (nie len sériovo) 6. Záruka kvality: 5 rokov 7. Cena EXW 8. Krátky čas dodania 9. Vzorky zadarmo

Spoločnosť Yueqing ZhuSun Electronics Co., Ltd., založená v roku 2010, je spoločnosť špecializujúca sa na vývoj, výrobu a predaj konektorov a komponentov na báze komunikácie a zaväzuje sa poskytovať zákazníkom komplexné riešenia prepojovacích produktov a aplikácií. Medzi naše hlavné produkty patria konektory RJ45, transformátory LAN, konektory SFP a konektory USB, ktoré sa široko používajú v základných doskách PC, prepínačoch, smerovačoch, vývojových doskách, kamerách, internete vecí a iných komunikačných zariadeniach a oblastiach.

Nachádzame sa v meste Wen-čou v čínskej provincii Če-ťiang s pohodlnou dopravou. Naši skúsení zamestnanci, ktorí sa venujú výkonnému výskumnému a vývojovému tímu, vysoko kontrolovanému systému riadenia kvality a starostlivému zákazníckemu servisu, sú vždy k dispozícii na diskusiu o vašich požiadavkách a poskytujú profesionálne kompletné riešenia so silnou technickou podporou. Objednávky OEM a ODM sú vítané a sme schopní dodať tovar v krátkom čase. Okrem toho sme získali certifikáty ISO9001:2000, RoHS, CE a FCC.

Naše výrobky sa dobre predávajú vo všetkých mestách a provinciách v Číne a vyvážajú sa aj zákazníkom v krajinách a regiónoch, ako sú Nemecko, Francúzsko, Anglicko, USA, Singapur, Kórea, Kanada, Rusko a Japonsko atď. Vďaka spoľahlivej kvalite a vynikajúcej povesti si nás zákazníci doma i v zahraničí veľmi pochvaľujú.

Pevne veríme, že vďaka našej technickej sile a kvalitným službám sa staneme stálym partnerom, a srdečne vítame zákazníkov z domova i zo zahraničia, aby s nami nadviazali spoluprácu a spoločne vytvorili svetlú budúcnosť.

 


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Zhejiang

Umiestnenie
Wenzhou