Katalóg

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2023 00:00

Ako fungujú Dewarove fľaše?

Odpoveď na inzerát

Dewarove fľaše zvyčajne kupujeme na uchovávanie vzoriek, ktoré je potrebné zmraziť v tekutom dusíku, ako sú biologické orgány, spermie zvierat, vzorky krvi, tkanivá, vakcíny, vírusy atď. Možno sa pýtate, či takáto nádrž naozaj dokáže uchovávať tekutý dusík pri teplote -196 °C a ako to dokáže?

Odpoveď je áno. dewarova fľaša tianChi KGSQ má dvojvrstvovú štruktúru, vnútorná a vonkajšia vrstva sú vyrobené z vysokopevnostného leteckého hliníka a vnútorná a vonkajšia vrstva sú spojené len hrdlovou rúrkou, čo je špeciálna FRP štruktúra s vynikajúcou tepelnou izoláciou, takže teplo z vonkajšej vrstvy sa len ťažko prenáša do vnútornej vrstvy cez vákuovú vrstvu medzi oboma vrstvami, čo výrazne znižuje rýchlosť odparovania kvapalného dusíka a zvyšuje schopnosť Dewarovej fľaše udržať vnútornú teplotu.

Vzorku, ktorá sa má konzervovať, potom vložíme do nádrže cez nosné vedro, zakryjeme ju špeciálnou zátkou na hrdle a môžeme využiť nízkoteplotné vlastnosti kvapalného dusíka na udržanie vzorky v aktívnom stave. Je dôležité, aby sme sa pri vyberaní vzorky nezdržiavali príliš dlho v hornej časti hrdla skúmavky. Teplota hornej a dolnej časti hrdlovej trubice je rozdielna a čím vyššia teplota, tým vyššia teplota, čomu sa nedá vyhnúť a čo musíme sami kontrolovať.

TianChi KGSQ nádoby na tekutý dusík pri výrobe prísne uplatňujú špecifikáciu kvality "Biologické nádoby na tekutý dusík GB/T 5458-2012" a všetky výrobky prešli funkčnou skúškou Inštitútu pre dohľad nad kvalitou výrobkov a kontrolu. Získali sme certifikát kvality ISO9001 a certifikát kvality CE EÚ. Poskytujeme vysokokvalitné výrobky a dokonalý popredajný servis, neváhajte nás kontaktovať.







Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Henan