Katalóg

Predaj čerstvého kontajnera Stohovateľný skladovací box pre chladničku Organizátor skladovania zeleniny a ovocia

30.05.2023 00:05

Predaj čerstvého kontajnera Stohovateľný skladovací box pre chladničku Organizátor skladovania zeleniny a ovocia

Odpoveď na inzerát

Podrobnosti o produkte
Nádoba na skladovanie v chladničke - tento box na čerstvé potraviny je navrhnutý s priehľadnou stenou a vnútorným menším filtračným košom s otvormi, ktorý vám umožní ľahko umyť zeleninu a ovocie. A má veko, aby ovocie, zelenina, mäso atď. zostali čerstvé oveľa dlhšie.


Kvalitný materiál - nádoba je vyrobená z potravinárskeho PET a PP plastu bez BPA. Materiál je vhodný na uchovávanie pri nízkych teplotách, napríklad v chladničke. Nevkladajte ju však do mikrovlnnej rúry.

Multifunkčné skladovanie - nádoba je určená nielen na zeleninu a ovocie, ale aj na mäso, homáre, morské plody, maslo, bakon a suché ovocie, čokoľvek chcete skladovať. Veko je navrhnuté s tesnením, vzduchotesné a vodotesné, aby potraviny vo vnútri zostali čerstvé.

Používa sa voľne doma všade- V porovnaní s ťažkými sklenenými nádobami je táto nádoba na šetrenie miesta tiež priehľadná, ale ľahká a ľahko prenosná. Sú veľmi pevné a odolné. Ľahko sa čistia. Vďaka skvelým nádobám na šetrenie produktov bude vaša chladnička a domácnosť vyzerať prehľadne a usporiadane.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Zhejiang