Katalóg

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

30.05.2023 01:05

Volatilita kvapalného dusíka v Dewarovej fľaši je rovnaká? Výrobca vám povie

Odpoveď na inzerát

Dewarove fľaše sú kryogénne nádoby na uchovávanie vzoriek, ktoré sa väčšinou používajú v laboratóriách, v chove zvierat atď. Pri nákupe Dewarových fliaš sa vždy pýtame, či sú všetky Dewarove fľaše prchavé v určitom množstve? Ako určiť prchavosť Dewarových fliaš?

Po oboznámení sa s Dewarovými fľašami TianChi vieme, že prchavosť Dewarových fliaš je daná mnohými faktormi, ako je vonkajšia teplota, úroveň vákua Dewarových fliaš, veľkosť Dewarových fliaš, typ Dewarových fliaš atď. ktoré všetky ovplyvňujú prchavosť kvapalného dusíka. získať výsledky, ktoré sú lepšie ako národná štandardná úroveň. "Ak sa kvapalný dusík vyparuje príliš rýchlo, mali by sme zvážiť, či nie je vákuum v neporiadku." Tvrdí to výrobca TianChi. Čím väčší kaliber má Dewarova fľaša, tým rýchlejšie sa tekutý dusík odparuje, preto si vyberte iný kaliber Dewarovej fľaše, aby ste ju efektívne využili plne podľa veľkosti vzorky. Skladovacie Dewarove fľaše majú nižšiu prchavosť ako prepravné fľaše a uchovávajú kvapalný dusík dlhšie.

TianChi KGSQ nádoby na kvapalný dusík pri výrobe prísne uplatňujú špecifikáciu kvality "Biologické nádoby na kvapalný dusík GB/T 5458-2012" a všetky výrobky prešli funkčnou skúškou Inštitútu pre dohľad nad kvalitou výrobkov a kontrolu. Získali sme certifikát kvality ISO9001 a certifikát kvality CE EÚ. Sme výrobca, ktorý poskytuje vysokokvalitné výrobky a dokonalý popredajný servis, neváhajte nás kontaktovať.




Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Henan

Umiestnenie
Zhengzhou