Katalóg

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.06.2023 05:25

Môžu fľaše Dewar vybuchnúť? Sú fľaše Dewar naozaj bezpečné?

Odpoveď na inzerát

Pred kúpou Dewarovej fľaše si mnohí kladú otázku, či Dewarove fľaše po naplnení tekutým dusíkom vybuchnú? Ako zabezpečiť bezpečnosť Dewarovej fľaše?

Kvapalný dusík je tekutý dusík s teplotou -196 stupňov Celzia, čo znamená, že pri teplote nad 196 stupňov Celzia sa tekutý dusík bude naďalej odparovať na dusík, v tomto čase, ak sa teplota zvýši, rýchlosť odparovania dusíka sa náhle zrýchli, každý liter odparovania tekutého dusíka zvýši teplotu o 15 stupňov Celzia, objemová expanzia približne 180-krát. To znamená, že vnútorný tlak Dewarovej fľaše sa zväčší, čo môže viesť k výbuchu Dewarovej fľaše.

Dewarove fľaše majú za normálnych podmienok špeciálnu nárazuvzdornú konštrukciu a okrem statického skladovania kvapalného dusíka sa môžu prepravovať a používať v naplnenom stave. Dewarova fľaša však môže po vystavení prudkým nárazom a vibráciám spôsobiť porušenie izolačnej vrstvy alebo iných častí a vonkajšie prostredie môže priamo ovplyvniť splyňovací materiál a spôsobiť výbuch.

Okrem rizika výbuchu samotnej Dewarovej fľaše, ak je Dewarova fľaša umiestnená v uzavretom priestore bez vetrania, neustále sa odparujúci dusík postupne zaplní celý priestor a dosiahne hranicu výbuchu, môže tiež spôsobiť výbuch.

TianChi KGSQ Dewarova fľaša sa zameriava na výrobu Dewarových fliaš už 13 rokov, má dôveryhodný výrobný proces, aby sa zabezpečilo bezstarostné používanie Dewarovej fľaše, všetky výrobky prešli funkčnou skúškou Inštitútu pre dohľad nad kvalitou výrobkov a kontrolu. Získali sme certifikát kvality ISO9001, certifikát kvality CE EÚ. Sme výrobca, ktorý poskytuje vysokokvalitné výrobky a dokonalý popredajný servis, neváhajte nás kontaktovať.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Henan

Umiestnenie
Zhengzhou