Katalóg

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

02.06.2023 15:00

Čo robiť, keď je tlak v Dewarovej fľaši vysoký

Odpoveď na inzerát

Pri používaní Dewarových fliaš niekedy zistíme, že tlak Dewarových fliaš sa zvyšuje a obávame sa poruchy, čo spôsobuje zvýšenie tlaku? Čo by sme mali robiť?

V prvom rade to môže byť spôsobené malým množstvom plynu, ak je denná spotreba plynu menšia ako približne 2,8 štandardných metrov kubických, tlak sa zvýši. Po druhé, môže to byť spôsobené preplnením, ak sa preplní, tlak vo fľaši môže po naplnení prudko stúpnuť a existuje možnosť nebezpečenstva, preto by sme sa mali vyhnúť preplneniu. Po tretie, môže to byť spôsobené aj nesprávnym nastavením alebo poruchou regulačného ventilu posilňovača. Keď pracovný tlak po natlakovaní prekročí a udržiava sa nad požadovaným tlakom, musíme opätovne nastaviť tlakový ventil na požadovaný tlak. Napokon, vysoký tlak v Dewarovej fľaši môže byť spôsobený aj stratou vákua. Keď sa na povrchu fľaše objaví potenie alebo rovnomerné poleptanie, obráťte sa na výrobcu, aby sa vrátil do továrne na opravu.

TianChi KGSQ Dewarova fľaša sa zameriava na výrobu Dewarových fliaš už 13 rokov, má dôveryhodný výrobný proces, ktorý zabezpečuje bezstarostné používanie Dewarovej fľaše, všetky výrobky prešli funkčnou skúškou Inštitútu pre dohľad a kontrolu kvality výrobkov. Získali sme certifikát kvality ISO9001, certifikát kvality CE EÚ. Sme výrobca, ktorý poskytuje vysokokvalitné výrobky a dokonalý popredajný servis, neváhajte nás kontaktovať.









Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Henan

Umiestnenie
Zhengzhou