Katalóg

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L laboratórna nádrž na kvapalný dusík s veľkým priemerom

Odpoveď na inzerát

Fľaša TianChi KGSQ z hliníkovej zliatiny sa skladá najmä z plášťa, vložky, hrdlovej rúrky, viacvrstvového adiabatického telesa a nosného suda atď. Plášť a vložka nádoby sú vyrobené z hliníkovej zliatiny, ktorá má vlastnosti ako nízka hmotnosť, vysoká pevnosť pri nízkych teplotách a odolnosť proti korózii atď. Hrdlová rúrka je vyrobená zo sklenenej ocele, ktorá má vlastnosti vysokej mechanickej pevnosti a malej tepelnej vodivosti.

Séria s veľkým priemerom spája výhody nízkej spotreby kvapalného dusíka a stredného rozsahu kapacity lyofilizačnej rúrky. Väčší priemer a pohodlné vyťahovanie lyofilizačného stojana sú vhodné na dlhodobé skladovanie biologických vzoriek a časté vyťahovanie vzoriek.

Viacvrstvové adiabatické teleso využíva hliníkovú fóliu s vynikajúcimi reflexnými vlastnosťami ako reflexnú clonu a materiály s nízkou tepelnou vodivosťou a nízkou mierou odplyňovania ako tepelnoizolačný materiál na zníženie tepelného žiarenia.

Medzivrstva medzi plášťom nádoby a vnútornou jednotkou je vo vysokom vákuu, aby sa zabránilo tepelnej konvekcii plynu, a používa sa adsorbent s veľkou adsorpčnou kapacitou pri nízkej teplote, aby sa zabezpečil dlhodobý stabilný a spoľahlivý výkon nádoby a životnosť výrobku nie je kratšia ako päť rokov.

TianChi KGSQ Dewarova fľaša sa zameriava na výrobu Dewarovej fľaše už 13 rokov, má dôveryhodný výrobný proces, ktorý zabezpečuje bezstarostné používanie Dewarovej fľaše, všetky výrobky prešli funkčnou skúškou Inštitútu pre dohľad nad kvalitou výrobkov a kontrolu. Získali sme certifikát kvality ISO9001 a certifikát kvality CE EÚ. Sme výrobca, ktorý poskytuje vysokokvalitné výrobky a perfektný popredajný servis, neváhajte nás kontaktovať na



.



Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Henan

Umiestnenie
Zhengzhou