Katalóg

O CENTERWAY Centerway Steel Co., Ltd

08.06.2023 00:00

O CENTERWAY Centerway Steel Co., Ltd

Odpoveď na inzerát

Profesionálny dodávateľ podporujúci integráciu oceľových rúrok od roku 1996.

Spoločnosť Centerway Steel Co., Ltd. je dcérskou spoločnosťou skupiny Allianz Steel Group, ktorá sa špecializuje na výrobu oceľových rúr a tvaroviek, oceľových zásob, domáci a zahraničný predaj. Zaviazali sme sa poskytovať zákazníkom na celom svete komplexné služby v oblasti výrobkov z oceľových rúr.

Centerway má špičkovú technológiu výroby a výskumu oceľových rúr doma i v zahraničí, moderné a kompletné testovacie zariadenia. prísne dodržiavame systém riadenia kvalityISO 9001 pre riadenie na mieste, získala certifikátyISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, CE, úverový rating na úrovni AAA atď. Naše výrobky boli kontrolované a schválené spoločnosťami SGS, BV, MOODY, TUBOSCOPE a ďalšími medzinárodnými autoritatívnymi organizáciami tretích strán

. Oceľové výrobky dodávané spoločnosťou Centerway sa už roky široko uplatňujú v inžinierskych projektoch, ako je ťažba ropy a plynu, potrubná doprava, výstavba mestských potrubných sietí, výstavba budov, pobrežných a prístavných stavieb, výstavba potravinárskych a lekárenských závodov. naši partneri sú v celej juhovýchodnej Ázii, na Blízkom východe, v Európe, Afrike, Južnej Amerike, Oceánii a vo viac ako 100 krajinách a regiónoch. Mnohé výrobky a služby z oceľových rúr poskytujeme aj 500 najväčším svetovým ropným a plynárenským , EPC spoločnostiam, ako napr: PetroChina, Schlumberger, ADNOC, NNPC, ENI, NICO, EGPC, OXY, CCED, OGDCL, PEMEX atď.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
AK

Umiestnenie
Changsha