Katalóg

Penový stroj na výrobu podrážky

21.06.2023 00:00

Penový stroj na výrobu podrážky

Odpoveď na inzerát

Penič na výrobu podrážky je jeden druh fyzikálneho peniča, ktorý využíva technológiu superkritickej tekutej peny na vstrekovanie oxidu uhličitého alebo dusíka ako peniaceho média do superkritického peniča, takže plyn a roztavená surovina sa úplne zmiešajú a rozptýlia, čím sa vytvorí jednofázový zmiešaný roztok, ktorý produkuje veľké množstvo roztoku. Pokles tlaku spôsobil, že plyn sa oddelil a vytvoril veľké množstvo bublinkových jadier. V následnom procese chladenia a tvarovania bublinové jadro vo vnútri sólu neustále rastie a formuje sa, čím sa získava mikrobunkový penový plastový výrobok. Superkritické penovacie zariadenie je dôležitým zariadením na realizáciu tohto procesu. Spoločnosť STRENGTH Equipment ako profesionálny konštruktér a výrobca superkritických zariadení dokáže navrhnúť a vyrobiť superkritické penovacie zariadenie na hromadnú výrobu a laboratórne aplikácie, aby vyhovelo vašim potrebám. Penivým činidlom superkritického fomačného zariadenia môže byť N2 alebo CO2, záleží na požiadavkách na penivý materiál.

Hlavným penovacím zariadením spoločnosti TAIAN STRENGTH je zariadenie na penenie obuvníckeho materiálu, zariadenie na penenie plechov a ďalšie high-tech oblasti nového materiálu fyzického penovacieho zariadenia. Fyzikálne penové výrobky sa široko používajú v letectve, kozmonautike, letectve, vysokorýchlostných železniciach, obuvníckom materiáli, obalových materiáloch, športovom vybavení, detských ihriskách, dekoráciách na ochranu životného prostredia a iných oblastiach, pretože chránia životné prostredie, neznečisťujú životné prostredie, nezanechávajú chemické zvyšky a zápach.

Výhody penových výrobkov
1. Fyzikálne penové jednotkové bunky sú tenšie a ľahšie.
2. Fyzikálne penové výrobky majú lepšie mechanické vlastnosti.
3. Fyzikálne penové výrobky sú cenovo výhodnejšie, majú menej materiálov a sú rozložiteľné.
4. ochrana životného prostredia, žiadne znečistenie, NO VOC.

Penový materiál
Rôzne polymérne elastomérne materiály, ako sú EVA, TPU, PE, PP, ABS, nylon atď.


Použitie
Nadkritické fyzikálne penové výrobky sú široko rozšírené obuvnícke materiály, obalové materiály, detské hračky, 5G komunikácia, podlahové rohože, motorové vozidlá, letectvo, fitness zariadenia, stavebné izolačné materiály, environmentálne nálepky na steny.




Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína