Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
Shaanxi Youbio Technology Co.,Ltd
22.07.2023 01:00
Hrachový proteín je prémiový proteín izolovaný z hrachu pomocou pokročilých procesov a nízkoteplotnej a nízkotlakovej technológie. Obsahuje 18 aminokyselín nevyhnutných pre ľudský organizmus a je kompletnou bielkovinou.
Fyzikálne a chemické vlastnosti:
Penivosť a stabilita peny hrachového proteínového prášku úzko súvisí s pH, iónovou silou, koncentráciou, tepelným spracovaním, stupňom denaturácie bielkovín a typom bielkovín. Obe sa zvyšujú so zvyšujúcou sa koncentráciou. Keď koncentrácia dosiahne 5 %, jeho penivosť je optimálna; stabilita peny sa bude zvyšovať so zvyšujúcou sa koncentráciou, čo je obzvlášť výrazné po 60 min. Hrachový proteínový prášok má optimálnu penivosť a stabilitu peny pri pH 6, pričom oboje sa zníži pri pH väčšom alebo menšom; najhoršia penivosť nastane pri pH 2, zatiaľ čo najhoršia stabilita peny nastane pri pH 10. Hrachová bielkovina má nižšiu absorpciu oleja pri vyšších teplotách a vyššiu absorpciu oleja pri nižších teplotách, pretože viskozita oleja je pri nižších teplotách vyššia.
Kategória
Ponuky
Štát
Čína
Oblasť
Shanxi