Katalóg

Kolesový nakladač MYZG Q38

24.06.2023 01:00

Kolesový nakladač MYZG Q38

Odpoveď na inzerát

Stroj s čelným nakladačom so všetkými rozmermi s bezplatnými náhradnými dielmi

Q38 je produkt, ktorý nezávisle vyvinula spoločnosť MYZG. Je vybavený vysoko výkonným motorom Huadong, vysokokvalitným deleným typom dvojitej výmeny, pohonom všetkých štyroch kolies, plne hydraulickým riadením, silným výkonom, vyššou účinnosťou a väčšou prispôsobivosťou životnému prostrediu.

nakladač Q38 je špičkový výrobok určený najmä na nakladanie a vykladanie sypkých materiálov. Celý stroj je kompaktný, flexibilný v prevádzke, s vysokou pracovnou účinnosťou, vhodnejší na prevádzku v úzkom a malom poli a je široko používaný na miestach, ako sú farmy, drevárske sklady a komunálna výstavba.

1. Je vybavený motorom, ktorý spĺňa požiadavky emisnej normy China II, má silný výkon, nízku hlučnosť a spoľahlivý výkon.

2používa sa jednostupňový trojprvkový hydraulický menič krútiaceho momentu a prevodová skriňa s pevnou osou, ktoré sa vyznačujú vysokou spoľahlivosťou a sú vhodné na údržbu; je nakonfigurovaná zosilnená hnacia náprava MYZG s veľkou nosnosťou, dlhou životnosťou a vysokou spoľahlivosťou.

3. Používa sa plne hydraulický systém riadenia so snímaním zaťaženia, s ľahkým a rýchlym riadením a spoľahlivými vlastnosťami úspory energie; používa sa hydraulický systém pracovného zariadenia s pilotným riadením, ktorý sa vyznačuje vysokou prevádzkovou účinnosťou a je ľahký a ľahko ovládateľný.

4používa predné a zadné zosilnené rámy, ktoré prešli 200 000-násobnými skúškami na zvýšenie únavy, so silnou nosnosťou, primeraným rozložením zaťaženia celého stroja a dobrou stabilitou.

5. Je použitá nová oceľová konštrukcia kabíny, ktorá zabezpečuje široký výhľad, väčší pracovný priestor, dobré tesniace vlastnosti; klimatizáciu možno nainštalovať voliteľne, čo zabezpečuje dobrý komfort.

6elektrický systém využíva špičkový a vyspelý prvok elektrického prístroja, vďaka čomu je stabilný a spoľahlivý.

7. Kapota motora je navrhnutá s veľkými dverami, vďaka čomu je pohodlnejšia na opravy a údržbu.

8. Vedro je vyrobené z vyčnievajúceho typu reznej dosky. Spodná protišmyková doska je zosilnená, s malým rezným odporom, vysokým koeficientom plnosti a vysokou spoľahlivosťou.

Stroje MYZG sa vyvážajú do celého sveta, približne do viac ako 130 krajín. používame značkový motor, zodpovedajúce diely stroja sa dajú ľahko získať a motor sa dá vymeniť za mnohé značky, ako napríklad Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar atď.

MYZG má dokonalý popredajný servis a poskytuje jednoročnú záruku.Naša cena je konkurencieschopnejšia a zákazníci dobre prijímajú dobré služby.
Každý stroj vyrobený spoločnosťou Mingyu musí prejsť niekoľkými prísnymi testami a nakoniec môže byť dodaný zákazníkom až po dokončení a kvalifikácii všetkých testov.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
China

Umiestnenie
Mingyu Schwerindustrie