Katalóg

Miska na polievku, papierové misky s vlastnou potlačou

26.06.2023 00:00

Miska na polievku, papierové misky s vlastnou potlačou

Odpoveď na inzerát

Papierové misky s vlastnou potlačou sú vyrobené z papiera z cukrovej trstiny NoTree alebo z papiera s certifikátom FSC. Sú tiež vystlané PLA, kompostovateľným bioplastom na rastlinnej báze. Tieto papierové misky na polievku sú ideálne na podávanie všetkého od studenej zmrzliny až po horúcu polievku. Zvýšte povedomie o svojej značke pomocou týchto misiek s vlastnou potlačou na donášku. Pozrite si aj naše papierové misky a kompostovateľné lyžice!

- Vlastná potlač je k dispozícii na misky s objemom 2-32 oz.

- Potlač ekologickými farbami na papier z cukrovej trstiny alebo papier s certifikátom FSC

- Minimálna objednávka 100 balení (50 balení s objemom 8 oz.)

- Potlač až v 6 farbách

- Dodacia lehota je 18-21 týždňov.


Vyberte si Ecopak pre bezkonkurenčné riešenia vlastných papierových mís na polievku

Ecopak je váš dôveryhodný partner pre všetky vaše potreby vlastných papierových mís na polievku. Vďaka našej oddanosti kvalite, udržateľnosti a spokojnosti zákazníkov vám zabezpečíme, že dostanete prvotriedne výrobky, ktoré spĺňajú vaše jedinečné špecifikácie. Či už ste gastronomický podnik alebo veľkoobchodný predajca, naše zvýhodnené ceny, možnosti prispôsobenia a výnimočné služby z nás robia ideálnu voľbu pre vaše požiadavky na obaly.


Kontaktujte nás ešte dnes a vyžiadajte si cenovú ponuku, prediskutujte svoje potreby prispôsobenia alebo si objednajte vzorovú súpravu. Dovoľte nám, aby sme sa stali vaším dodávateľom vlastných papierových misiek na polievku. Spoločne pozdvihnime vašu značku a pozitívne ovplyvnime životné prostredie!




Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Jiangxi province