Katalóg

HPMC pre lepidlo na dlaždice

27.06.2023 10:05

HPMC pre lepidlo na dlaždice

Odpoveď na inzerát

HPMC na lepenie obkladačiek obsahuje ďalšie prísady, ako je cement, piesok a vápenec, ktoré môžu zvýšiť priľnavosť keramiky na obkladačky. Lepidlo na obkladačky je nový moderný dekoratívny materiál, ktorý sa používa na lepenie obkladačiek, lícových obkladov, dlažieb a iných dekoratívnych materiálov. V lepidle na obkladačky je mnoho druhov prísad, ale zvyčajne sa do lepidla na obkladačky pridávajú prísady celulózového éteru, ktoré zlepšujú zadržiavanie vody, zahusťovací účinok a otvorený čas.

Hydroxypropylmetylcelulóza stavebnej triedy sa široko používa v stavebníctve. Napríklad na lepenie obkladačiek, malty na obkladačky.


Výhody

HPMC celulóza má mnoho vlastností, ako je zahusťovanie, zadržiavanie vody, dispergovanie, emulgovanie, tvorba filmu, priľnavosť, želírovanie a adsorpcia. HPMC má dobrý účinok v lepidle na obkladačky, Možno ňou zlepšiť protišmykovosť, zadržiavanie vody, čas otvorenia, viskozitu a pevnosť priľnavosti obkladačiek. Hydroxypropylmetylcelulóza sa vďaka svojej vysokej vodoodpudivosti nemusí vopred namáčať alebo zvlhčovať s obkladačkami a podkladmi, čo môže výrazne zlepšiť pevnosť lepenia. Suspenzia sa môže vytvoriť za dlhší čas a výstavba je pohodlná a rovnomerná. Je jemná a má dobré protišmykové vlastnosti. HPMC so zahusťovacou, viazacou, disperznou, emulgačnou, PH hodnotou stability, filmom, suspenziou, adsorpciou, gélom, povrchovou aktivitou, zachováva vlastnosti, ako je vodný a ochranný koloid.


1. Zlepšuje vlastnosti zadržiavania vody a predlžuje pracovný čas.

2. Zlepšuje pevnosť lepidla na obkladačky.

3. Zlepšuje pružnosť a deformovateľnosť tmelu.

4. Zlepšuje odolnosť voči vode. dokáže zvýšiť odolnosť lepidiel na obkladačky proti prehýbaniu.

5. Dobrá pevnosť lepenia, hrubého aj tenkého, so zníženým zmrašťovaním a obkladačkami, ktoré nepraskajú a nepadajú pod napätím.

6. Malta má lepšiu tvárnosť a pružnosť, čo uľahčuje stavbu a zefektívňuje prácu.


Viac informácií nájdete na našej webovej stránke.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
Hebei

Umiestnenie
Xingtai