Katalóg

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Odpoveď na inzerát

Ako dodávateľ ECP v Číne sa spoločnosť SL Tech zameriava na poskytovanie čínskej pokročilej uhoľnej chemickej, petrochemickej a plynovej chemickej technológie vrátane technológie peroxidu vodíka, závodu na výrobu etylacetátu, závodu na výrobu butylacetátu, procesu s pevným lôžkom, závodu na výrobu peroxidu vodíka a technológie MMA globálnym zákazníkom.

Spoločnosť Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd. (SL Tech) je mladá technologická spoločnosť špecializujúca sa na poskytovanie služieb EPC a dovoz a vývoz chemických zariadení so sídlom v čínskej pilotnej zóne voľného obchodu a kanceláriou vo Wuxi. Je tiež akcionárom spoločnosti Wanian Jinze Electronic Material Co., Ltd. s výrobnou kapacitou 20 000 TPA metylacetátu a spoločnosti Henan Bojie Energy Engineering Technology Co., Ltd. Venuje sa odsíreniu nafty nehydrogenačným procesom.

Venujeme sa poskytovaniu čínskych pokročilých technológií v oblasti uhoľnej chémie, petrochémie a chémie zemného plynu zahraničným zákazníkom, vrátane technológie peroxidu vodíka, závodu na výrobu etylacetátu, závodu na výrobu butylacetátu, procesu s pevným lôžkom, závodu na výrobu peroxidu vodíka.

S rastúcim rozvojom čínskej chemickej technológie (niektoré dokonca dosahujú poprednú úroveň na svete) a v závislosti od dlhoročných skúseností svojho tímu v oblasti zahraničného obchodu s chemickými závodmi sa spoločnosť SL Tech venuje aj poskytovaniu čínskych pokročilých uhoľných chemických, petrochemických a plynových chemických technológií zahraničným zákazníkom, napr. technológiu peroxidu vodíka, technológiu MMA, technológiu syngasu na MEG, technológiu PO, technológiu PPC, technológiu UHMWPE, technológiu rozpúšťadiel pre elektroniku atď.




Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína