Katalóg

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

05.12.2023 01:05

Systém prijímača EMI

Odpoveď na inzerát

Popis produktu

EMI-9KB:


EMI prijímač na testovanie EMI (elektromagnetického rušenia) vedením alebo vedenými emisiami. Prijímač EMI-9KB EMI je vyrobený pomocou úplnej uzatváracej konštrukcie a silného elektricky vodivého materiálu, ktorý má vysoký tieniaci účinok. Vďaka novej technológii testovacieho systému EMI vyriešil problém s vlastným EMI prístroja. Výsledky testov sú v súlade s testovacou správou medzinárodného formátu. Testovací systém EMI EMI-9KB plne vyhovuje normám CISPR15:2018, CISPR16-1, GB17743, FCC, EN55015 a EN55022.

Konfigurácie systému:
- Testovací systém EMI-9KC obsahuje: EMI-9KC EMI prijímač so zabudovaným atenuátorom (9K-1GHz), umelé sieťové napájanie LISN-A (16A s komunikáciou RS-232), spojovaciu/oddeľovaciu sieť CDNE-M316 pre emisie, 3ks izolačných transformátorov a káblov.
- Testovací systém EMI-9KB obsahuje: EMI-9KB testovací systém: EMI-9KB EMI prijímač (9K-300MHz), umelý sieťový zdroj LISN-A (5A), spojovaciu/oddeľovaciu sieť CDNE-M316 pre emisie, 3ks izolačných transformátorov, tlmič a káble.
- EMI-9KA Testovací systém obsahuje: EMI-9KA prijímač (9K-300MHz), LISN-A umelý sieťový zdroj (5A), CDNE-M316 spojovaciu/oddeľovaciu sieť pre emisie, 3ks izolačných transformátorov, tlmič a káble: EMI-9KA EMI prijímač (9K-30MHz), umelé sieťové napájanie LISN-A (5A), 3ks izolačných transformátorov, atenuátor a káble.

Voliteľné prístroje na prácu s prijímačmi EMI-9KC, EMI-9KB a EMI-9KA EMI:
- LISUN LSP-500VARC/LSP-1KVARC Zdroj striedavého prúdu s čistou sínusovou vlnou pre EUT
- LISUN SDR-2000B Magnetická tieniaca skriňa pre systém prijímača EMI
-lISUN VVLA-30M Trojslučková anténa na testovanie 9k-30MHz žiarenia
- LISUN AB-CLP Absorpčné kliešte na testovanie domácich aplikácií a motorových nástrojov

Špecifikácia:
- Rozsah detekčnej frekvencie: 9kHz~1GHz (EMI-9KC), 9kHz~300MHz (EMI-9KB), 9kHz~30MHz (EMI-9KA)
- Frekvenčná stabilita: 1×10^-6
- Rozlíšenie frekvencie: (9kHz~150kHz) 30Hz; (150kHz~30MHz) 1kHz
- Tolerancia testu: ±2 dB
- Metóda merania a detekcie: PK, QP a AV
- Rozsah merania od 20dBμV do 140dBμV
- Dĺžka kroku snímania frekvencie: 20Hz~2MHz
- Šírka pásma snímania: 200Hz; 9kHz; 120kHz
- Pripojenie PC cez USB kábel a softvér môže bežať na Win7, Win8 a Win10, Win11

Čo je to EMI prijímač?
Elektromagnetické rušenie (prijímač EMI) je elektronický šum, ktorý ruší signály kábla a znižuje integritu signálu. EMI prijímač je zvyčajne generovaný zdrojmi elektromagnetického žiarenia, ako sú motory a stroje. EMI prijímač (elektromagnetické rušenie) má dva typy: vedené rušenie a vyžarované rušenie. Vedené rušenie sa vzťahuje na spojenie (rušenie) signálov jednej elektrickej siete s inou elektrickou sieťou prostredníctvom vodivého média. Vyžarované rušenie sa vzťahuje na spojenie (rušenie) signálu zdroja rušenia s inou elektrickou sieťou prostredníctvom priestoru.

Ako testovať rušenie EMI?
Elektromagnetické rušenie, ktoré zhoršuje výkon elektrického zariadenia alebo elektronického prístroja, pracuje abnormálne alebo zlyháva. Možno ho rozdeliť na skúšku vedeného rušenia a skúšku vyžarovaného rušenia. LISUN EMI-9KB je automatický systém prijímača EMI na testovanie vyžarovaného rušenia EMI (Electromagnetic Interference) alebo testovanie vedeného rušenia. Dokáže vykonať test vedeného rušenia aj test vyžarovaného rušenia.

Aký je rozdiel medzi EMI a EMS?
EMC (Electro Magnetic Compatibility) sa doslova prekladá ako "elektromagnetická kompatibilita". EMI (Electromagnetic Interference) "Elektromagnetické rušenie" možno chápať ako typ útoku. Existujú dva typy EMI, vedené rušenie a vyžarované rušenie. EMS (Electro Magnetic Susceptibility) doslovne znamená "elektromagnetická citlivosť", ktorú môžeme chápať ako obranný typ, čo znamená ľahkú degradáciu výkonu v dôsledku elektromagnetickej energie.

Pozn: Podľa najnovšej normy CISPR15:2018 musíte namiesto CDN použiť CDNE-M316 (Coupling/Decoupling Network for Emission). CDNE-M316 pracujúca so systémom prijímača EMI je ekvivalentná na testovanie vyžarovaného elektromagnetického rušenia elektrických osvetľovacích spotrebičov s frekvenciou od 30M-300mHz


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
SHANGHAI

Umiestnenie
SHANGHAI