Katalóg

Uhlíková čistiaca handrička

19.07.2023 00:00

Uhlíková čistiaca handrička

Odpoveď na inzerát

Uhlíkové utierky z mikrovlákna od spoločnosti Power Clean

Naše utierky z uhlíkových mikrovlákien prémiovej kvality sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny čistiaci výkon aj na ten najodolnejší neporiadok v domácnosti. Vďaka jedinečnej zmesi uhlíkových materiálov a mikrovlákna sú tieto utierky navrhnuté tak, aby zachytávali nečistoty, úlomky, rozliate tekutiny a špinu, čo z nich robí ideálnu voľbu na každodenné upratovanie.

Jednou z výnimočných vlastností našich uhlíkových utierok z mikrovlákna je ich výnimočná odolnosť a dlhá životnosť. Naše utierky sú vyrobené tak, aby vydržali, možno ich prať a opakovane používať stokrát, čo z nich robí ekologickú a nákladovo efektívnu voľbu pre každú domácnosť. Okrem toho sú naše utierky k dispozícii na veľkoobchodný nákup, čo z nich robí vynikajúcu voľbu pre podniky a komerčné upratovacie služby.


Vďaka špičkovej gramáži 350 g/m2 sú naše uhlíkové utierky z mikrovlákna najhrubšie a najabsorpčnejšie na trhu. Vďaka rozmerom 16 "x16" sú ideálne na širokú škálu čistiacich úloh, od utierania pultov a spotrebičov až po utieranie prachu a leštenie chrómových armatúr a drezov. A vďaka ich vynikajúcej čistiacej sile a schopnosti zachytiť až 99 % baktérií sú tieto utierky nevyhnutnou výbavou každej domácnosti alebo firmy.

V spoločnosti Power Clean veríme, že našim zákazníkom poskytujeme výrobky najvyššej kvality za prijateľnú cenu. Naše utierky z uhlíkových mikrovlákien majú konkurencieschopnú cenu a ponúkajú výnimočnú hodnotu za svoj výnimočný výkon. Takže či už hľadáte spoľahlivé čistiace riešenie pre svoju domácnosť, alebo ste komerčná upratovacia služba, ktorá potrebuje špičkový výrobok, naše uhlíkové utierky z mikrovlákna sú ideálnou voľbou.


Odpoveď na inzerát

Kategória
Ponuky

Štát
Čína

Oblasť
jiangsu

Umiestnenie
suzhou